Nagehan Alçı ekranlara döndü!

Katıldığı bir programda Türkiye Cumhuriyeti ile ilgili 'katil devlet' sıfatını kullanan ve büyük tepki çeken Habertürk yazarı Nagehan Alçı, bir süredir ekranlardan uzaktı. Alçı, o sözlerin ardından bugün ilk kez canlı yayına konuk oldu.

Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı’nın, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 1994’teki uygulamalarına yönelik sarf ettiği 'katil devlet' ifadesi büyük tepki çekmişti.

Sözlerini köşe yazısında da savunmaya devam eden Alçı, “Devlet kutsal bir kavram değildir, vatan kutsaldır” ifadelerini kullanmıştı.

 Her kesimden insanın büyük tepkisini çeken Alçı, yaklaşık 2 aydır ekranlardan gözükmüyordu.

 UZUN ZAMAN SONRA İLK KEZ EKRANDA

Bu uzun zamanın ardından ilk kez ekranlarda gözüken Alçı, Habertürk TV'de yayınlanan 'Para Gündem' programında gündeme dair son gelişmeleri yorumladı.

Nagehan Alçı ekranlara döndü!

Alçı'nın bu dönüşü 'yavaş yavaş ekranlara hazırlanıyor' şeklinde yorumlandı.

SONU ROK'A BENZEMESİN...

Bilindiği gibi Alçı'nın eşi Rasim Ozan Kütahyalı da Boşnaklara hakaret ettiği gerekçesiyle ekranlardan uzaklaştırılmış bir süre sonra geri dönmüştü. Ancak Kütahyalı'ya gelen tepkiler devam edince tekrar çalıştığı kanaldan kovulmuştu.

Nagehan Alçı ekranlara döndü! ile ilgili etiketler Habertürk Nagehan Alçı Rasim Ozan Kütahyalı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.