Nagehan Alçı, Akşener'i "gamechanger (oyunun kaderini değiştiren)" ilan etti!

Son günlerde hükümet karşıtı söylemlerinin dozunu artıran HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, son yazısında Meral Akşener'i öve öve bitiremedi. Daha önce Ekrem İmamoğlu'na yönelik de övgü dolu sözler sarf eden Alçı, Akşener için "Toplumun yüzde 80’lik bir bölümünden oy alacak hale geldi" ifadelerini kullandı. Alçı'nın bu ani siyasi vizyon değişiminin perde arkasındaki nedenler ise merak konusu...

HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, 104 emekli amiralin darbe imalı bildirisiyle ilgili "zevzeklik" açıklaması yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in çıkışını değerlendirdi.

Akşener'in bu sözleriyle tam olarak "ezber bozduğun"u ve "oyunu değiştirdiğini" belirten Alçı, "O sebeple Akşener ‘gamechanger’ bir siyasetçidir diyorum." ifadesini kullandı.

"TOPLUMUN YÜZDE 80'LİK BÖLÜMÜNDEN OY ALACAK HALE GELDİ"

Partisi içinde Akşener'i anlamayan kişilerin olduğunu kaydeden Alçı, "Oysa Akşener o ezberbozan davranışıyla üzerinden bitli yorganı atıp kurtuldu. Kendini toplumun yüzde 80’lik bir bölümünden oy alacak hale getirdi." değerlendirmesinde bulundu.

"MUHARREM İNCE VİZYONLU VE CESUR"

Yazısında Muharrem İnce'yi 'vizyonlu ve cesur bir siyasetçi' olarak tanımlayan Alçı, onun da bu olay karşısında duygu popülizmine oynamayı tercih ettiğini belirtti.

"KILIÇDAROĞLU TABULARI YIKIYOR"

Alçı, Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bahsederken ise "CHP tarihindeki tabuları yıkan Kemal Kılıçdaroğlu bu amiraller konusunda maalesef tabuları yıkamadı." dedi.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ERDOĞAN'A İSTANBUL SÖZLEŞMESİ TEPKİSİ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde İstanbul Sözleşmesi ile ilgili bir yazı yazan Alçı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "O imzayı atmak içinize sindi mi?" sorusunu yöneltmişti. Alçı, aynı yazıda "Ben Tayyip Bey’in o imzayı canı gönülden destekleyerek attığına inanmıyorum." diye yazmıştı.

Muhalefet partilere yakınlığı gün geçtikçe artan Alçı, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da övgü dolu sözler sarf etmişti.

Nagehan Alçı'nın son dönemde sergilediği bu ani siyasi değişimin sebepleri ise merak konusu oldu.

 

 

 

Nagehan Alçı, Akşener'i "gamechanger (oyunun kaderini değiştiren)" ilan etti! ile ilgili etiketler Meral Akşener Habertürk Nagehan Alçı İYİ Parti CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.