Nagatomo krizi çözülemiyor!

Galatasaray'ın devre arasında Inter'den kiraladığı ve bonservisini almak için uğraşıtığı Yuto Nagatomo ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Sol bek krizini devre arasında Inter'den Yuto Nagatomo'yu kiralayarak çözen Galatasaray, oyuncunun bonservisini alabilmek için büyük çaba harcıyor.

Nagatomo için Milano deviyle kıran kırana bir pazarlığa giren Sarı Kırmızılı yöneticiler, Inter'in istediği fiyatı aşağı çekebilmek için uğraşırken İtalyan basınından konuyla ilgili flaş bir haber geldi.

Calcio Mercato muhabirlerinden Matteo Pedrosi, kişisel Twitter hesabından paylaştığı haberde Cim Bom'un Inter'le henüz anlaşma sağlayamadığı bilgisini geçti.

İtalyan gazeteci, "Görüşmeler hâlâ sürüyor ve oyuncu İstanbul'da kalmak istiyor. Nagatomo'yu başka kulüpler de istiyor ama Inter'in talep ettiği bonservis bedeli 3,5 milyon euro." ifadelerini kullandı.

Nagatomo krizi çözülemiyor! ile ilgili etiketler Nagatomo Galatasaray Inter
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.