Nagatomo Inter'e mi dönecek?

Galatasaray'ın Inter'den kiraladığı sol bek Nagatomo, "Ben bir Inter taraftarıyım ve Inter'e geri dönmek benim için problem olmaz" dedi.

La Gazetta dello Sport gazetesine konuşan Nagatomo, ''Rusya'daki Dünya Kupası'na katılamamayı kabul edemezdim. Dünya Kupası'nı gerçekten çok önemsiyorum. Galatasaray'a geldiğimden beri hiç maç kaçırmadım. Ama Inter, her zaman kalbimde yer alıyor.'' sözlerini kullandı.

''INTER'E DÖNMEK PROBLEM OLMAZ''

Sporx'in haberine göre, Galatasaray ile sezon sonuna kadar kiralık sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki futbolcu, ''Kiralık sözleşmem bittiğinde ne olacak? Bunu konuşmak için daha çok erken. Şu an sadece Galatasaray ile lig şampiyonluğunu kazanmak istiyorum. Ondan sonra da Rusya'daki Dünya Kupası'nı düşüneceğim. Dediğim gibi Inter, hep kalbimde. Ben bir Inter taraftarıyım ve Inter'e geri dönmek benim için problem olmaz'' dedi.

Devre arası transfer döneminde Inter'den Galatasaray'a kiralanan Nagatomo, sarı kırmızılı forma ile Süper Lig'de 6 maça çıkarken 2 asist kaydetti.

Nagatomo Inter'e mi dönecek? ile ilgili etiketler Galatasaray Nagatomo sol bek
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.