Nadir Salifov'un ölmeden önceki son görüntüleri!

Dünyanın en büyük mafya liderlerinden olan Azerbaycan asıllı Nadir Salifov, 19 Ağustos gecesi Antalya’nın Serik ilçesinde bulunan bir otelde öldürülmüştü. Katil yakın koruma Khan Zeyrelyov’un, cinayetten sonra otelden kaçarken görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Zeyrelov’un peşinden koşan eli silahlı bir kişi de görülüyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Başta Rusya, Türk Cumhuriyetleri, Balkanlar ve Avrupa olmak üzere, 25 ülkede etkin olduğu belirtilen, ünlü mafya babası Nadir Salifov cinayeti hala sırrını koruyor. 

Nadir Salifov'un ölmeden önceki son görüntüleri!

TELEKONFERANSLA İŞ ADAMLARINDAN HARAÇ ALDIĞI İDDİA EDİLİYORDU!

Dünyanın en büyük mafya liderlerinden olan, Azerbaycan asıllı Nadir Salifov, 19 Ağustos gecesi Antalya’nın Serik ilçesinde bulunan bir otelde öldürülmüştü. 22 yaşında girdiği cezaevinden, tam 23 yıl hapis yattıktan sonra, 45 yaşında çıkan Nadir Salifov, 30 bin kişilik büyük bir mafya örgütünün lideri idi. Her geçen gün büyüyen ve telekonferansla Rus iş adamlarından haraç aldığı ortaya çıkan Salifov’un, ayrıca Rus ekonomisinin bel kemiği olan, yaş meyve-sebze hali ile halı ve kilim piyasasına hakim olmasının, Moskova’da rahatsızlık yarattığı iddia ediliyordu.
 
YAKIN KORUMASI BAŞINA İKİ EL ATEŞ EDEREK ÖLDÜRDÜ!
 
Ukrayna’nın Odessa Şehri’nden gelen, yine Azerbaycan uyruklu yakın arkadaşı ile tavla oynarken evladı gibi sevdiği 8 aylık yakın koruması Khan Zeyreylov tarafından öldürülen Salifov, İstanbul’da toprağa verilmişti. Katil Zeyrelov ise cinayetten sonra kendisini bekleyen bir arkadaşının arabası ile kaçarken Denizli-Adana karayolunda hafif yaralı olarak yakalanmıştı.

Nadir Salifov'un ölmeden önceki son görüntüleri! - Resim : 2

4 KİŞİ İLE BİRLİKTE YÜRÜYOR 

Çok iyi korunmasına rağmen öldürülen Nadir Salifov’un, saldırıdan önceki son görüntülerine SuperHaber ulaştı. Mafya dünyasında "Babaların Babası" unvanı verilen ve sol omzuna bunun işareti olarak yıldız dövmesi yaptırılan Nadir Salifov, son görüntülerinde 4 kişi ile yürüyor. Salifov, başında beyaz şapkası ile asansörden çıktıktan sonra, tavla oynayacağı arkadaşının yanına doğru gidiyor. Bu sırada Salifov’un diğer korumaları olduğu anlaşılan, önünde bir ve arkasında da iki koruma bulunuyor. Salifov ve yanındaki korumaları, koridora doğru yürürken sağ taraflarına ve çevreye dikkatli bir şekilde baktıkları görülüyor.

Nadir Salifov'un ölmeden önceki son görüntüleri! ile ilgili etiketler Antalya mafya cinayet Nadir Salifov mafya babası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.