Nadir Salifov kimdir? Lotu Quli (Guli) ne demek?

Nadir Salifov kimdir? Azeri suç örgütü lideri olan (Guli) Lotu Quli lakaplı Nadir Salifov, Antalya’da bir otelde yemek yerken yanındaki arkadaşı tarafından tek kurşunla öldürüldü. Lotu Quli (Guli) ne demek? İşte detaylar…

Nadir Salifov kimdir? Azeri suç örgütü lideri olan (Guli) Lotu Quli lakaplı Nadir Salifov, Antalya’da bir otelde yemek yediği esnada arkadaşı tarafından tek kurşunla vurularak öldürülen Azeri suç örgütü lideri Nadir Salifov öldürüldü.

Dün gece saatlerinde Serik’e bağlı Boğazkent Mahallesi’nde bir otelin restoranında yaşandı. Salifov, birlikte yemek yediği bir erkek arkadaşı tarafından başından tek kurşunla silahla vurularak öldürüldü.

NADİR SALİFOV KİMDİR?

Lotu Quli (Guli) lakaplı Nadir Salifov’un, Rusya başta olmak üzere Bağımsız Devletler Topluluğu’ndaki meyve- sebze ithalat pazarını kontrolünde bulunduran ‘Lotu Quli’ mafyasının liderliğini yaptığı biliniyor.

Nadir Salifov kimdir? Lotu Quli (Guli) ne demek?

Grubun bu kontrolü sağlamak için adam öldürme, haraç alma, gasp ve tehdit gibi suçları işlediği belirtiliyor.

Azerbaycan’da hapis yattıktan sonra Türkiye’ye gelen ve 2018 yılında yakalanarak sınır dışı edilen Nadir Salifov’un, daha sonra yasa dışı yollardan tekrar Türkiye’ye geldiği değerlendiriliyor.

Nadir Salifov kimdir? Lotu Quli (Guli) ne demek? ile ilgili etiketler Nadir Salifov Nadir Salifov kimdir Lotu Quli Guli
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.