Nadir görülen bir hastalığa yakalanan ünlü aktör Breck Denny genç yaşta vefat etti

Curb Your Enthusiasm ve The Shrink Next Door'da konuk oyuncu olarak yer alan aktör, yazar ve komedyen Breck Denny'nin nadir görülen bir hastalığa yakalandığı ve 34 yaşında hayata veda ettiği öğrenildi.

Ünlü oyuncu, yazar ve komedyen Breck Denny, nadir görülen dalak arter rüptüründen genç yaşta yaşamını yitirdi.

Breck Dennings, 34 yaşında ölmeden önce Curb Your Enthusiasm ve The Shrink Next Door'da konuk oyuncu olarak yer aldı. Denny'nin ailesi, Denny'nin Pazartesi günü California, Santa Barbara'da öldüğünü Deadline'a doğruladı.


NİSAN AYINDA NİKAH MASASINA OTURACAKTI...

Denny, Netflix'te orijinal dizinin yönetmeni olarak çalışan Emily Levitan ile nişanlıydı. Çift, Temmuz ayında Instagram'da nişanlandıklarını duyurmuştu. Çiftin 30 Nisan'da evleneceklerdi.

Nadir görülen bir hastalığa yakalanan ünlü aktör Breck Denny genç yaşta vefat etti

Komedi şovları düzenleyen genç oyuncu, Curb Your Enthusiasm, Heels, Ratched ve Dead to Me gibi yapımlarda konuk oyuncu olarak yer aldı. Son oynadığı rol ise Will Ferrell ve Paul Rudd'un oynadığı Apple TV yapımı The Shrink Next Door'daydı.

 

Nadir görülen bir hastalığa yakalanan ünlü aktör Breck Denny genç yaşta vefat etti ile ilgili etiketler Breck Denny Curb Your Enthusiasm The Shrink Next Door Emily Levitan
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.