Nadir görülen beyaz geyikler trafiği birbirine kattı! Antalya'da inanılmaz anlar...

Antalya sokaklarında görenleri hayrete düşüren anlar yaşandı. 2 beyaz geyik bir parka inerek etrafta dolaştı. İnsanları görünce ürküp yola çıkan beyaz geyikler, otomobillerin arasından hızlıca uzaklaştı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Antalya'nın Kepez ilçesi Varsak Mahallesi yakınlarında ormanda yaşadıkları tahmin edilen 2 geyik, dün akşam saatlerinde mahalle arasındaki bir parkta görüldü.

GEYİKLER YOLA ÇIKIP OTOMOBİLLERİN ARASINDAN HIZLICA UZAKLAŞTI

Dişi ve erkek olduğu tahmin edilen geyikler, vatandaşları fark edince ürküp, kaçtı. Yola çıkıp otomobillerin arasından koşarak uzaklaşan geyikler, bir süre sonra gözden kayboldu. O anlar çevredekiler tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

 

"AÇ KALDIKLARI İÇİN İLÇE MERKEZİNE İNMİŞ OLABİLİRLER"

Geyiklerin görüntüleri, sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerin altına yazılan yorumlarda, "Geyikleri Kepez ormanlık alanında daha önce de görmüştüm. Aç kaldıkları için ilçe merkezine inmiş olabilirler. İnşallah birileri çıkıp zarar vermez" ifadeleri yer aldı.

 

Nadir görülen beyaz geyikler trafiği birbirine kattı! Antalya'da inanılmaz anlar... ile ilgili etiketler Antalya geyik beyaz geyik sokak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.