Nadide Sultan'ın kullandığı araç alev aldı! Oğlu ile birlikte ölümden döndü

44 yaşındaki şarkıcı ve sunucu Nadide Sultan oğlu ile birlikte ölümden döndü. Cumartesi akşamı oğlu Kaan ile birlikte eve giderken bir anda kullandığı aracın arka koltuğu yanmaya başlayan Sultan hayatını şokunu yaşadı.

Şarkıcı Nadide Sultan büyük bir felaketin eşiğinden döndü. Talihsiz bir olay yaşayan ünlü şarkıcı, aracının yanmasını önlediğini dile getirerek o anları 2.Sayfa programında anlattı.

Çocuğunun uyuduğu sırada alevleri görüp panikleyen şarkıcı, yangına hemen müdahale ettiğini söyledi. İşte Sultan'ın o açıklamaları...

'SICAKLIK HİSSEDİNCE TERLEDİM ZANNETTİM'

Araçla gidiyordum, akşam saatlerinde Kaan da uyuya kaldı. Belimde bir sıcaklık hissettim. Herhalde ‘biraz fazla yol gittim terledim’ sandım. Biraz daha canım acıyınca aracın koltuk kısmında sıcaklık olduğunu fark ettim.

Nadide Sultan'ın kullandığı araç alev aldı! Oğlu ile birlikte ölümden döndü


Arabayı kenara çektim söndürmeye çalıştım. İlk etapta cam çok az açıktı, ‘sigara izmariti mi geldi’ diye düşündüm. Videoya çekip servise gönderdim. ‘Teknik şeylerden kaynaklanabilir, yangın yayılabilir’ dediler.

'TEKNİK BİR AKSAKLIKTAN KAYNAKLANIYORMUŞ'

Araç servise götürdük. Teknik bir aksaklıktan kaynaklanıyormuş, benim arabamın aynı modeli yanmış oradakiler söyledi. Ben bu olaydan sonra kurban kestirdim. Afrika’daki çocuklara gönderdim.

Nadide Sultan'ın kullandığı araç alev aldı! Oğlu ile birlikte ölümden döndü ile ilgili etiketler kaza nadide sultan
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.