Nadide Sultan'ın bebeğinin cinsiyeti nedir?

Yıllar müzik piyasasının içinde bulunan Nadide Sultan hayranları tarafından büyük ilgi ile takip ediliyor. Sultan, Ocak ayında sahnede iken '' Sahnede beni tek seyretmiyorsunuz'' diyerek hamile olduğunu açıklamıştı. Bu güzel haberi bütün hayranlarını mutlu etti. 6,5 aylık hamile olan Nadide Sultan Nadide Sultan, TRT FM’de “Renkli Saatler” programında Michael Kuyucu’nun konuğu oldu. Programda ise bebeğinin cinsiyetini açıkladı. Peki Nadide Sultan'ın bebeğinin cinsiyeti nedir? Peki çocuğunun adı ne olacak? Detaylar haberimizde...

Yaptığı şarkılar dillere pelesen olna şarkıcı Nadide Sultan geçtiğimiz ocak ayında hamile olduğunu sahnede sevenleri ile paylaştı. Herkes tarafından şimdi ise bebeğin cinsiyeti büyük bir heyecan ile merak ediliyordu. Sultan TRT FM’de “Renkli Saatler” programına katıldı. Michael Kuyucu’nun konuğu olan ünlü oyuncu ise bebeğinin cinsiyetini açıkladı. Nadide Sultan'ın bebeğinin cinsiyeti nedir? Adı ne olacak? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde..

CINSIYET

HAMİLE OLDUĞUNU OCAK AYINDA AÇIKLADI

Şarkıcı, kendisini izlemeye gelenlere “Sahnede beni tek seyretmiyorsunuz. İlk defa burada açıklıyorum. Yeni yıla anne olarak giriyorum. Hayatımda ilk defa 55 kilo oldum, yakışmış mı?” diyerek, hamile olduğunu açıklamıştı.

BEBEĞİ'NİN CİNSİYETİ NEDİR?

6,5 aylık hamile olan Nadide Sultan programda bebeğinin cinsiyetini de açıkladı. Erkek bebek beklediğini söyledi.

NADİDE SULTAN

Türk şarkıcı, oyuncu ve program sunucusu.Nadide Sultan 15 Kasım 1976 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Konya'lıdır. İlk, orta ve lise eğitimini sırasıyla İdealtepe İlkokulu, Fenerbahçe Ortaokulu ve Lisesinde tamamlamıştır. Okul yıllarında sürekli müzikle iç içe olmuş ve Üsküdar Musiki Cemiyetine devam etmiştir. Liseden sonra kurdukları müzik grubu ile, değişik barlarda şarkı söylemiş, vokal ve solistlik yapmıştır. Bu arada bazı ses sanatçılarının dikkatini çekmiş,Emel Sayın, Altay, Coşkun Sabah ve Fatih Ürek'ede vokal yapmıştır. Bugüne kadar yedi albümü bulunan sanatçı ayrıca Çifte Bela ve Yapma Diyorum adlı televizyon dizilerinde oynamış, Ispanaktan Nağmeler adlı sinema filmende ve Bodrum Hakimi TV filminde rol almıştır. TGRTde yayınlanan Anadolu Magazin ve Kanal 1'de yayınlanan Renkli Bir Gece programlarında sunuculuk yapmıştır. Ayrıca 2007'den 2009'a kadar Radyo Mega'da Nadidece adlı bir program yapmıştır. 2010 yılında yepyeni bir maxi single ile müzik dünyasına tekrar merhaba diyen nadide, yeni imajı ve şarkıları ile çok konuşulmuştu. 2009 yılından itibaren, yarım bırakmış olduğu üniversite eğitimine geri dönen sanatçı, 2011 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Ses Eğitimi bölümünden mezun olmuştur. Şarkıcı 2012 yılında TMC Müzik etiketiyle Hayat Aşktan Albümünü yayınladı. Bu albümde Nadide sade bir biçimde ve akustik bir sound ile sevenleriyle buluştu. Sanatçı 2012-2013 sezonunda Fog TV'de Nadide Geceler adlı canlı performans programını sunmuştur. Eğitiminede devam eden Nadide son olarak masterını Haliç Üniversitesi Türk Musikisi bölümünden 2014 yılında tamamlamış ve şu anda Haliç Üniversitesinde Türk Müziği bölümünde doktora yapmaktadır. Geçtigimiz yıl bestesi kendisine ait digital single çalışması Anlayan Anlar'ı dinleyenlerine buluşturan sanatçı, 2014 yılında ikinci single çalışması "Vazgeç Kalbim"i ve son olarak 2016 yılında üçüncü single çalışması "Kalbimin Sahibi"ni müzik severlere sundu.Şarkıcı ünlü reklam ve film yönetmeni Hakan Yonat ile 16 Ağustos 2014'te evlendi.

EĞİTİMİ

2011 yılında Lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Ses Eğitimi bölümünde tamamlamıştır
2014 yılında Yüksek Lisans eğitimini Haliç Üniversitesi Türk Musikisi bölümünde tamamlamıştır
2014-halen Türk müziği üzerine Haliç Üniversitesi 'nde doktora yapmaktadır

PROJE ALBÜMLER

Mega Hits 2000 - Konyalım Universal Müzik
Yol Şarkıları 2000, Vol.3 - Konyalım
Top Hits 2001- Konyalım
Best Remix 2001 - Konyalım
Süper Hits - Alışkanlık Yaparım

DİJİTAL SİNGLE

Anlayan Anlar (2013)
Vazgeç Kalbim (2014)

DİSKOGRAFİ
Vuslat'a Beş Kala (1997)
Tutuldum (1999)
Aşktan Ölsem (2000)
Dene Bakalım (2004)
Tek Kişilik (2007)
Nadide's (2010)
Hayat Aşktan Yana (2012)
Kalbimin Sahibi 2016 (2016)
Türkçe Pop Hits, Vol. 2, 2011- İki Kanlı Seyhan Müzik
12 Pop, 2015 - Kimsesiz Biri TMC Müzik

SÖZÜ VEYA MÜZİĞİ KENDİSİNE AİT ESERLERİ

1997 Vuslat'a Beş Kala - Vuslat'a Beş Kala (Söz: Nadide)
1999 Tutuldum - Tutuldum (Söz: Nadide; Müzik: Nadide & Ahmet Özden), Dur Dinle (Söz: Nadide)
2000 Aşktan Ölsem - Kalbimsin (Söz: Nadide Sultan)
2004 Dene Bakalım - Sen Benimsin (Söz & Müzik: Nadide), Ihanetinin Bedeli (Söz&Müzik: Nadide), Bu yaz eğleneceğim (Söz: Nadide)
2007 Tek Kişilik - Hoşçakal (Söz: Nadide; Müzik: Nadide & Cihan Konuk), Portakal (Söz & Müzik: Nadide & Elif Nun),

COVERLADIĞI ESERLER

1999 Tutuldum - Konyalım, Beyaz Atlım (orijinal: Greek), Oh Be (orijinal: Greek)
2000 Aşktan Ölsem - Taht kurmuşşun kalbime, Kaç yıl geçti aradan, Aşk Aşk Aşk
2004 Dene Bakalım - Seni ben ellerin..., Rüzgar söylüyor, Halime Kız
2010 Nadide's - Olmadı gitti
2012 Hayat Aşktan Yana - Dön Bana, Aşk benide al (orijinal: Greek), Öyle sevdik biz (orijinal: Greek)

COVERLANILAN ESERLERİ

2000: Arap şarkıcı Elissa tarafından sözü ve müziği Nadide Sultan'a ait Tutuldum şarkısını arapça yazılmış sözler ile yeniden yorumladı
2002: Petek Dincöz tarafından Alışkanlık Yaparım, Hakkı Yalçın'ın Proje albümünde tekrar yorumladı
2010: Muazzes Ersoy, Nadide Sultan'ın daha önce Aşktan Ölsem albümünde yorumladığı Bilmiyorum kimin oğlu'yu Mozaik albümünde yer verdi.

BEBEK

bebek

Bebek, bir insanın en küçük hali olan doğum anından itibaren yürüme dönemine kadar olan zaman diliminde aldığı isimdir.

Yeni doğmuş olan bir bebek her açıdan anne ve babasına muhtaçtır. Sağlıklı bir bebeğin ağırlığı ortalama 3.2 kg boyu ise 35–50 cm arası olabilir. Erkek bebeklerin ağırlığı kız bebeklere oranla biraz daha fazla olabilir.

İlk aylarda bebeğin gelişimini yakından takip etmek ve bu süreç içerisinde bebekle yakından ilgilenmek çok önemlidir. İlk aylarda bebek, el ve ayaklarını refleks olarak oynatabilir. Yüzüstü yatarken başını çok kısa bir süre için bile olsa yukarı kaldırabilir. Havada ayaküstü tutulunca yürüme hareketleri yapmaya çalışır. Parlak ve hareket eden nesneleri özellikle de etrafında hareket eden insanları izler. Kendisiyle konuşulmasından çok hoşlanır. İşitme duyusu zamanla daha da güçlenir ve seslere karşı tepki vermeye başlar. Yakınlarının özellikle annesinin göz ve ten temasından hoşlanır.

Nadide Sultan'ın bebeğinin adı ne olacağı bilinmiyor. Ama açıklanınca sitemizde olacak.

Nadide Sultan'ın bebeğinin cinsiyeti nedir? ile ilgili etiketler nadide sultan bebeğinin cinsiyeti nedir adı ne olacak
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.