Nadal'dan Djokovic'e salvo... "Kuralları biliyordu, istese Avustralya Açık'ta oynardı"

Kovid-19 aşısı olup olmadığını açıklamadığı için 9 şampiyonluk kazandığı Avustralya Açık'a katılamama riskiyle karşı karşıya kalan Novak Djokovic'in, turnuva organizatörlerinden özel izin alması Avustralya'da yoğun tepkilere neden olmuştu. Rafael Nadal, ezeli rakibinin arkasında durmadı...

Tenisin yaşayan efsanesi Rafael Nadal, Sırp rakibi Novak Djokovic'in "istemesi halinde" sorunsuz bir şekilde Avustralya Açık'ta mücadele edebileceğini söyledi.

Dünya klasmanında 6. sırada yer alan İspanyol raket, ülkeye giriş şartlarını yerine getiremediği için Avustralya vizesi iptal edilen ve mültecilerin kaldığı bir otele yerleştirilen dünya 1 numarası Djokovic'in durumunu değerlendirdi.

Djokovic için üzüldüğünü belirten Nadal, "Bence isteseydi Avustralya Açık'ta sorunsuz bir şekilde oynardı. Herkes kendi kararını vermekte özgür ama bunun da bazı sonuçları var. Elbette yaşananlardan hoşlanmıyorum. Ancak Djokovic aylar öncesinden katılım koşullarını biliyordu." ifadelerini kullandı.

Kovid-19 aşısı olup olmadığını açıklamadığı için 9 şampiyonluk kazandığı Avustralya Açık'a katılamama riskiyle karşı karşıya kalan Novak Djokovic'in, turnuva organizatörlerinden özel izin alması Avustralya'da yoğun tepkilere neden olmuştu.

Avustralya Açık, 17-30 Ocak tarihlerinde Melbourne kentinde düzenlenecek.

Kariyerinde 20 Grand Slam şampiyonluğu bulunan 35 yaşındaki "Toprak Ağası" lakaplı Nadal, Avustralya Açık'ta yalnıza 1 kez (2009) şampiyon olabildi.

 

Nadal'dan Djokovic'e salvo... "Kuralları biliyordu, istese Avustralya Açık'ta oynardı" ile ilgili etiketler Rafael Nadal Tenis avustralya açık novak djokovic
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.