Naci Görür'den korkutan 'Marmara' uyarısı: Yunanistan depremi, etkileyebilir

Bu akşamüzeri Yunanistan'ın Halkidiki Yarımadasında 5,4’lük bir deprem meydana geldi. Bu depremin ardından Twitter'dan değerlendirmede bulunan Prof. Dr. Naci Görür, 1999 depremlerini hatırlattı ve Ege Denizi'ndeki bu depremin Marmara'yı etkileyebileceğini söyledi.

Akdeniz ve Ege denizlerinde günlerdir peş peşe depremler yaşanırken, sarsıntılar bazı şehirlerde de hissedilmişti.

Son olarak Yunanistan Halkidiki Yarımadasında 5,4’lük depremi değerlendiren Prof. Dr. Naci Görür, 1999 depremini anımsattı. Görür, Marmara bölgesiyle ilgili uyarıda bulunarak, Ege Denizi'ndeki 5.4'lük depremin Marmara'yı etkileyebileceğini açıkladı.

Naci Görür'den korkutan 'Marmara' uyarısı: Yunanistan depremi, etkileyebilir

Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medyadan yayınladığı paylaşımda, "Yunanistan Halkidiki Yarımadasında 5,4’lük deprem oldu. Bu deprem Kuzey Ege Çukurluğunda. Bu çukurluk Kuzey Anadolu Fay Zonunun devamı. Bu depremin Marmara’yı belirli ölçüde etkileme potansiyeli var. Biliyorsunuz, bizdeki 1999 depremleri Yunanistandaki fay kesimini etkilemişti." dedi.

Naci Görür'den korkutan 'Marmara' uyarısı: Yunanistan depremi, etkileyebilir ile ilgili etiketler Yunanistan naci görür marmara deprem kuzey ege
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.