Naci Ağbal'dan yeni yıl mesajı: Milletimizin birliğini pekiştirmesini diliyorum

Merkez Bankası Başkanlığı’nı 4.5 ay sürdürdükten sonra geçtiğimiz 20 Mart’ta Cumhurbaşkanı kararı ile görevden alınan Naci Ağbal sosyal medya hesabından yeni yıl mesajı paylaştı. Ağbal mesajında "Milletimizin birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini pekiştirmesini diliyorum" ifadesini kullandı.

Eski Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal, sosyal medya hesabından yeni yıl mesajı paylaştı. Ağbal mesajında şu ifadelere yer verdi;

"2021 Yılını geride bırakıyoruz. 2022 Yılının hepimiz için sağlıklı, huzurlu, bereketli ve mutlu bir yıl olmasını; milletimizin birliğini beraberliğini ve kardeşliğini pekiştirmesini diliyorum. Nice güzel yıllara."

CUMHURBAŞKANLIĞI KARARNAMESİ İLE GÖREVDEN ALINMIŞTI

7 Kasım 2020 tarihinde Merkez Bankası Başkanlığı’na atanan Ağbal, 20 Mart 2021’de Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile görevden alınmıştı. Ağbal’ın yerine ise halen başkanlık görevini yürüten Şahap Kavcıoğlu getirildi. Görevden alınmasının üzerinden 7 aydan fazla süre geçen Ağbal’a yeni görev verildi. Ağbal, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda bakanlık müşavirliğine atandı.

Naci Ağbal'dan yeni yıl mesajı: Milletimizin birliğini pekiştirmesini diliyorum ile ilgili etiketler Naci Ağbal Merkez Bankası yeni yıl mesajı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.