Naci Ağbal banka genel müdürleriyle görüştü

Gelen son dakika haberine göre; Murat Uysal'ın yerine Merkez Bankası Başkanı olarak atanan Naci Ağbal, Türkiye Bankalar Birliği yönetimindeki bankaların genel müdürleriyle bir toplantı gerçekleştirdi.

Murat Uysal'ın görevden alınmasının ardından Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanlığı'na atanan Naci Ağbal göreve hızlı başladı.

Bloomberg HT'de yer alan habere göre; görevi cumartesi günü Uysal'dan devralan Ağbal, bugün günü banka genel müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya Türkiye Bankalar Birliği yönetiminde bulunan bankaların genel müdürlerinin katıldığı öğrenildi.

BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Söz konusu gelişmeye ilişkin konuşan üst düzey bankacılar, toplantıda karşılıklı olarak genel ekonomik değerlendirmelerin yapıldığı ve bilgi alışverişinde bulunulduğunu söyledi.

Toplantıda makro ekonomik gelişmelerin masaya yatırıldığını ifade eden üst düzey bankacılar, taraflar arasında çok rasyonel ve tutarlı konuşmaların geçtiğini belirtti.

Bankacıların toplantıda, aktif rasyosundan sektörün para politikası beklentilerine kadar piyasanın ihtiyaçları konusunda fikirlerini ilettikleri öğrenildi.

 

Naci Ağbal banka genel müdürleriyle görüştü ile ilgili etiketler TCMB Naci Ağbal Banka görüşme toplantı
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.