Nabil Dirar Fenerbahçe ile yollarını ayırdı! İşte yeni takımı...

Fenerbahçe'den ayrılan Nabil Dirar Süper Lig'de kalacak! Pereira'nın gönderilecek listesinde bulunan Dirar'ın, Kasımpaşa ile anlaştığı kaydedildi.

Nabil Dirar, futbola Süper Lig'de devam ediyor... Fenerbahçe ile ayrılık sürecinde olan Dirar'ın Kasımpaşa ile anlaştığı öğrenildi.

Vitor Pereira yönetiminde gönderilecek isimlerin arasında yer alan Dirar'ın akıbeti belli oldu. 35 yaşındaki oyuncunun sarı-lacivertliler ile yollarının ayrılması kararlaştırılmıştı. Kasımpaşa ile yaptığı görüşmelerde sonuca ulaşan Dirar, bugün sağlık kontrolünden geçti. Faslı oyuncu imzayı attıktan sonra sezona Kasımpaşa ile devam edecek.

İSMİ LİSTEDE VARDI...

Slovenya'da gerçekleştirilen 2. kamp öncesinde teknik direktör Vitor Pereira, takımdan gönderilecek 5 ismi belirlemişti. Portekizli teknik adam Zanka, Lemos, Zajc, Dirar ve Perotti ile yolların ayrılmasını istiyordu.

 

Nabil Dirar Fenerbahçe ile yollarını ayırdı! İşte yeni takımı... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Nabil Dirar Kasımpaşa Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.