n11 neden boykot ediliyor? Sahibi kim? n11 müşteri hizmetlerine nasıl ulaşılır?

n11 neden boykot ediliyor? Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e hakaretlerin yer aldığı Put Adam isimli kitap hakkında soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturmaya rağmen n11 alışveriş uygulaması kitabı satışa sunarken, kısa sürede binlerce tepkinin hedefi oldu. Sosyal medyada gündem olan konu hakkında araştırma yapılmaya başlandı. İşte n11 neden boykot ediliyor? Sahibi kim? n11 müşteri hizmetlerine nasıl ulaşılır? Merak edilen detaylar haberimizde...

n11 neden boykot ediliyor? Bütün tepkilere ve açılan soruşturmaya rağmen Put Adam kitabını satışa sunan n11 eleştiri oklarının hedefi oluyor. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e hakaretlerin yer aldığı Put Adam isimli kitap hakkında suç duyurusunda bulunuluyor. Sosyal medyada gündem olan konu hakkında araştırma yapılmaya başlandı. İşte n11 neden boykot ediliyor? Sahibi kim? n11 müşteri hizmetlerine nasıl ulaşılır? Merak edilen detaylar haberimizde... 

Geçtiğimiz ay ortaya çıkan ve Mustafa Kemal Atatürk'e hakaretlerin yer aldığı Put Adam isimli roman hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu tarafından soruşturma başlatılırken, soruşturmanın ardındaki detaya Yeniçağ gazetesinden Erdem Avşari ulaştı.

Avşar'ın haberine göre kitabın satışa çıkarılmasının ardından e-ticaret sitesi n11.com ile iletişime geçen Ergün Tekin isimli bir vatandaş, skandal kitabın satıştan kaldırılması için firmaya başvuruda bulundu.

 n11 neden boykot ediliyor? Sahibi kim? n11 müşteri hizmetlerine nasıl ulaşılır?

Kitabın içeriğinin belirtilmesine rağmen kitabı satıştan çekmeyen n11.com'un kitabı tanıtım metni ise dikkat çekti. Söz konusu kitap için "Efsane" nitelendirmesinde bulunan sitenin, kitabın bakanlıktan onay aldığını savunması ise dikkat çekti.

Atatürk'e hakaret ifadeleri içeren Put Adam kitabına soruşturmaAtatürk'e hakaret ifadeleri içeren Put Adam kitabına soruşturma

"AYNEN BİLE BİLE"

Öte yandan n11.com üzerinden kitabı basan yayın evi ile de iletişime geçen vatandaşın aldığı cevap ise kitabın basılmasındaki niyeti gözler önüne seriyor.

Yayın evine kitap hakkındaki şikayetini ileten vatandaşın, “Put Adam kitabını satarak bu ülkenin kurucusu M. Kemal Atatürk hakkında düzmece dolu iftiralarla insanların beynini yıkamaya kalkışarak bu vatana ihanet etmektesiniz. Ve bile bile bunu da yapıyorsunuz. Bu ülkenin kurucusuna ihanet ettiğinizi biliniz” mesajına gelen cevap ise şöyle; "Aynen bile bile"

 n11 neden boykot ediliyor? Sahibi kim? n11 müşteri hizmetlerine nasıl ulaşılır? - Resim : 2

Yayın evinin skandal cevabının ardından suç duyurusunda bulunduğunu belirten vatandaş, yapılan bütün yazışmalara ve n11.com'a yaptığı uyarılara rağmen skandal kitabın soruşturma açılana kadar satıştan kaldırılmadığını belirtti.

'Put Adam' kitabında Atatürk'le ilgili skandal ifadeler'Put Adam' kitabında Atatürk'le ilgili skandal ifadeler

YAYIN EVİNİN KİTAPLARI SATILMAYA DEVAM EDİYOR

Yaşanan olayların ve soruşturma açılmasının ardından skandal kitabı satıştan kaldıran n11.com'un ise Zeynep Kitapevi isimli yayınevinin kitaplarını satmaya devam ettiği belirtildi.

N11 KİMİN?

Doğuş Planet, e-ticaret sektöründe faaliyet göstermek üzere, Doğuş Grubu ile Güney Kore’nin en büyük gruplarından SK Group’un ortaklığında Haziran 2012’de kuruldu.

Doğuş Planet, SK Group’un teknoloji ve inovasyon konusundaki tecrübesini Doğuş Grubu’nun bilgi birikimi, bölgesel tecrübesi ve gücü ile birleştirmektedir.

Bu güçlü ortaklık çerçevesinde, Doğuş Planet e-ticaret yatırımı olarak, binlerce marka ve mağazayı milyonlarca müşteriyle buluşturan açık pazar platformu alışverişin uğurlu adresi “n11.com”u açtı.

n11.com; elektronikten tekstile, mutfak gereçlerinden Türkiye’nin nadide el sanatlarına kadar farklı ihtiyaç ve zevklere hitap eden milyonlarca ürün, alışveriş yaptıkça kazandıran yapısı ile üyelerine yeni bir alışveriş deneyimi sunuyor. n11.com, müşteriler tarafında güven ve kolaylık, mağazalar tarafında ise işbirliği ve e-ticareti geliştirme odaklı bir yaklaşım izlemektedir.

Siz de alışverişin uğurlu dünyasına katılabilir, milyonlarca ürün ve binlerce mağazanın olduğu n11.com’da, avantaj dolu alışverişin keyfini çıkartabilirsiniz.

Uğurlu alışverişler.

VİZYONUMUZ

Türkiye’de ve bölgede e-ticaret sektörünün lideri olmak.

MİSYONUMUZ

E-ticaret sektöründe hem müşterilere hem mağazalara yenilikçi hizmetler sunarak Türkiye e-ticaret sektörünün yeniden şekillendirilmesine öncülük etmek.

STRATEJİMİZ

Stratejik ortaklıklarla güçlü entegrasyona dayanan eko-sistemimizde, müşterilere Güven ve Kolaylık; mağazalara ise Destek ve Özen üzerine dayalı değer önerileri sunmaktır.

SK Group

1951 yılında kurulan Doğuş Grubu, finans, otomotiv, inşaat, medya, turizm ve hizmetler, gayrimenkul, enerji ve yeme-içme olmak üzere sekiz sektörde faaliyet göstermektedir. Yaklaşık 180 şirketi ve 35 bine yakın çalışanı ile hizmet verdiği müşterilerine; üstün teknoloji, yüksek marka kalitesi ve dinamik bir insan kaynağı sunmaktadır.

Doğuş Grubu, hizmetlerini her zaman için müşteri memnuniyeti ve güven ilkelerini temel alarak sunmaktadır. Bunun sonucunda da dünya ölçeğinde saygın markalar yaratarak, Türkiye'yi bütün dünyada temsil etmektedir. Grup, özellikle hizmet sektöründe bölgesel bir lider olma vizyonunu ortaya koymaktadır.

n11 neden boykot ediliyor? Sahibi kim? n11 müşteri hizmetlerine nasıl ulaşılır? ile ilgili etiketler Mustafa Kemal Atatürk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.