n11 indirimi! Ne zaman başlayacak?

n11 indirimi! Saat kaçta başlayacak? Dünya Alışveriş günü tarihe 11 Kasım olarak geçti. Bu nedenle pek çok marka ürünlerini indirimli satmaya hazırlanıyor. Makul alışveriş yapmak isteyen müşteriler bu kampanyayı merak ediyor. Peki bugüne özel indirim yapan alışveriş sitesi n11'in indirimi nedir? Saat kaçta başlayacak? Bütün ayrıntılar haberimizde...  

n11 indirimi! Saat kaçta başlayacak? Bugün 11 Kasım dünya indirim günü. Bu sebeple birçok marka ürün fiyatlarını indiriyor. Uygun ücretli ürünlere yönelmek isteyen vatandaşlar bu kampanyayı takip ediyor. Peki bugüne özel hareket eden alışveriş sitesi n11'in indirimi nedir? Saat kaçta başlayacak? Tüm detaylar haberimizde...  

n11 indirimi! Ne zaman başlayacak?

İNDİRİM LİNKİ

Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

 İNDİRİM GÜNÜ

1993’te Nanjing Üniversitesi’nde başladığı söylenen festival yalnızlığı kutlamak için belirlenmiş bir gün. Tarihin 11 Kasım olarak belirlenmesinin sebebi ise tarihin “11/11/xxxx” olması sonucunda, yalnızlığı temsil eden “1” sayısını en çok bulunduran tarih olması.

11 Kasım Dünya Alışveriş Günü İndirim Festivali

Çin’de başlayan Yalnızlar Günü (Singles’ Day) olarak adlandırılan indirim festivali e-ticaret sitelerinin gelişmesiyle giderek dünyaya yayılmaktadır. 11 Kasım alışveriş festivali birçok ülkede olduğu gibi Türkiye’de de kutlanıyor. E-ticaret sitesinden yapılan bu alışverişler insanlara büyük kolaylık sağlıyor ve vakit kaybını önlüyor. E-ticaret sitelerinde gerçekleşen 11 Kasım indirimleri sayesinde insanlar istedikleri ürünü hızlıca bulabiliyor hatta kampanyalar sayesinde çok daha uygun fiyatlarla karşılaşabiliyor.

n11 indirimi! Ne zaman başlayacak? - Resim : 2

11 11 İNDİRİMLERİ 11 KASIM

Şu an için genellikle Çin’de yapılsa da festival Black Friday ve Cyber Monday gibi alışveriş etkinliklerini geride bırakarak dünyanın en büyük online alışveriş etkinliği olarak yerini koruyor. Etkinlik o kadar büyük bir halde ki 2016 yılı Yalnızlar Günü’nde Alibaba, 17.8 milyar doların üstünde bir para kazandı. Bu rakamlar Black Friday ve Cyber Monday satışlarının toplamının 2.5 katı kadar büyük rakamlar.

Bu alışveriş çılgınlığı geçtiğimiz yıllardan bu yana fazlasıyla büyümüş durumda. 2009 yılında indirimler ve kampanyalar yapan yalnızca 27 marka varken bu yıl 140.000 marka 24 gün sürecek kampanyalar yapmaya hazırlanıyor. Bu markaların 60.000’i uluslararası satıcı ve 15 milyon ürünü indirime sokacaklar. Festival Çin’de düzenlenecek olsa da 235 ülke ve bölge sınırlar arası alışverişten yararlanabilecek.

n11 indirimi! Ne zaman başlayacak? - Resim : 3

N11 TARİHÇE

Hakkımızda

n11.com

Doğuş Planet, e-ticaret sektöründe faaliyet göstermek üzere, Doğuş Grubu ile Güney Kore’nin en büyük gruplarından SK Group’un ortaklığında Haziran 2012’de kuruldu.

Doğuş Planet, SK Group’un teknoloji ve inovasyon konusundaki tecrübesini Doğuş Grubu’nun bilgi birikimi, bölgesel tecrübesi ve gücü ile birleştirmektedir.

Bu güçlü ortaklık çerçevesinde, Doğuş Planet e-ticaret yatırımı olarak, binlerce marka ve mağazayı milyonlarca müşteriyle buluşturan açık pazar platformu alışverişin uğurlu adresi “n11.com”u açtı.

n11 indirimi! Ne zaman başlayacak? - Resim : 4

n11.com; elektronikten tekstile, mutfak gereçlerinden Türkiye’nin nadide el sanatlarına kadar farklı ihtiyaç ve zevklere hitap eden milyonlarca ürün, alışveriş yaptıkça kazandıran yapısı ile üyelerine yeni bir alışveriş deneyimi sunuyor. n11.com, müşteriler tarafında güven ve kolaylık, mağazalar tarafında ise işbirliği ve e-ticareti geliştirme odaklı bir yaklaşım izlemektedir.

Siz de alışverişin uğurlu dünyasına katılabilir, milyonlarca ürün ve binlerce mağazanın olduğu n11.com’da, avantaj dolu alışverişin keyfini çıkartabilirsiniz.

Uğurlu alışverişler.

VİZYONUMUZ

Türkiye’de ve bölgede e-ticaret sektörünün lideri olmak.

MİSYONUMUZ

E-ticaret sektöründe hem müşterilere hem mağazalara yenilikçi hizmetler sunarak Türkiye e-ticaret sektörünün yeniden şekillendirilmesine öncülük etmek.

STRATEJİMİZ

Stratejik ortaklıklarla güçlü entegrasyona dayanan eko-sistemimizde, müşterilere Güven ve Kolaylık; mağazalara ise Destek ve Özen üzerine dayalı değer önerileri sunmaktır.

 

SK GROUP

1951 yılında kurulan Doğuş Grubu, finans, otomotiv, inşaat, medya, turizm ve hizmetler, gayrimenkul, enerji ve yeme-içme olmak üzere sekiz sektörde faaliyet göstermektedir. Yaklaşık 180 şirketi ve 35 bine yakın çalışanı ile hizmet verdiği müşterilerine; üstün teknoloji, yüksek marka kalitesi ve dinamik bir insan kaynağı sunmaktadır.

Doğuş Grubu, hizmetlerini her zaman için müşteri memnuniyeti ve güven ilkelerini temel alarak sunmaktadır. Bunun sonucunda da dünya ölçeğinde saygın markalar yaratarak, Türkiye'yi bütün dünyada temsil etmektedir. Grup, özellikle hizmet sektöründe bölgesel bir lider olma vizyonunu ortaya koymaktadır. 1953 yılında kurulan SK Group, hem satış hem aktifler bazında Kore’nin en büyük 3’üncü holdingi olarak konumlanmaktadır. 70 bin çalışanı ile 2011 yılı itibariyle toplam satışları 142 milyar dolar ve toplam aktifleri 126 milyar dolar seviyesine ulaşmıştır.

SK Group’un Kore'de faaliyet gösteren 94 iştiraki ve 33 ülkeyi kapsayan bir ortaklık ağı bulunmaktadır. Enerji ve kimyasal ile bilgi ve teknoloji gibi iki ana dayanak noktasına ek olarak, SK Group ayrıca pazarlama ve lojistik endüstrilerinde de faaliyet göstermektedir.

SK Planet’in e-ticaret platformu 11street, aylık ortalama 18 milyon ziyaretçisi ve 2012’deki 4.3 milyar dolarlık ticaret hacmi ile Kore’nin en büyük açık pazar platformları arasında yerini almaktadır.

 

n11 indirimi! Ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.