Myanmar'ı Kainat Güzellik Yarışmasında temsil edecek isim belli oldu

Myanmar'ı 'Kainat Güzeli Yarışması'nda (Miss Universe) temsil edecek güzel, başkent Yangon'da yapılan yarışmayla belirlendi. 20 yaşındaki Zar Li Moe isimli güzel tacın sahibi oldu.

Bu yıl 70'inci kez gerçekleşecek Kainat Güzeli Yarışmasında (Miss Universe 2022) boy gösterecek güzeller belirlenmeye başlandı.

TACIN SAHİBİ ZAR Lİ MOE OLDU


Myanmar'ı 'Kainat Güzeli Yarışması'nda temsil edecek olan güzel düzenlenen bir yarışma ile belirlendi. 14 adayın finale kaldığı yarışmada güzellik kraliçesi tacının sahibi Zar Li Moe taktı.

Myanmar'ı Kainat Güzellik Yarışmasında temsil edecek isim belli oldu


20 YAŞINDAKİ GÜZEL KENDİ ÜLKESİNİ TEMSİL EDECEK

Profesyonel model olan 20 yaşındaki kraliçe, Ocak 2023'te ABD'nin New Orleans kentinde gerçekleşecek 71. Kainat Güzeli Yarışmasında ülkesi adına podyuma çıkacak.

Myanmar'ı Kainat Güzellik Yarışmasında temsil edecek isim belli oldu - Resim : 2


2021 kainat güzeli Hintli Harnaaz Sandhu olmuştu. Sandhu'nun, sevinç gözyaşları içinde tacını taktığı yarışmada ikinciliği Paraguay temsilcisi Nadia Ferreira, üçüncülüğü de Güney Afrika güzeli Lalela Mswane almıştı. Türkiye'yi temsil eden Cemrenaz Turhan ise dereceye girememişti.

miss universe

 

DEĞİŞİKLİĞE GİDİLDİ


Önümüzdeki yıldan itibaren, Kainat Güzeli yarışmasında evli kadınların ve çocuk sahibi olanların da yarışmaya katılmasına izin verilecek. Yeni kurallar, 2023'te 72. Kainat Güzeli yarışmasından itibaren geçerli olacak. Kural değişikliğinden önce, sadece 18-28 yaş arası, hiç evlenmemiş ve çocuğu olmayan kadınların Kainat Güzeli için yarışmasına izin veriliyordu.

 

Myanmar'ı Kainat Güzellik Yarışmasında temsil edecek isim belli oldu ile ilgili etiketler Zar Li Moe miss universe kainat güzeli kainat güzellik yarışması 2022
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.