Müze Gazhane'yi lise mezunu müdür yönetiyor!

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir etkinlikte alkol satılması ile gündeme gelen İBB Kültür AŞ.'ye bağlı Müze Gazhane hakkında ilginç iddialar gündemde... İşletmede, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sıkça başvurduğu "liyakat" söylemine taban tabana zıt adımlar atıldığı ortaya çıktı.

Restorasyonu tamamlanarak İBB Kültür AŞ Genel Müdürlüğü işletmesinde hizmete başlayan, etkinlik merkezi Müze Gazhane'de yönetime "liyakat" prensibine uymayan atamalar yapıldığı ortaya çıktı.

İşlemede yöneticilik yapan, İBB Müze Gazhane Müdürü Selin Tazalan,
İBB Müze Gazhane Koordinasyon Şefi Tahir Alkan ve İBB Müze Gazhane İnşaat Şefi Tolga Şahin'in lise mezunu oldukları öğrenildi.

İBB KÜLTÜR AŞ GENEL MÜDÜRÜNÜN YEĞENİNE KIYAK!

Ayrıca, Müze Gazhane Müdürü olarak görev yapan, lise mezunu Selin Tazalan'ın kasım 2020’de Zorlu Performans Sanatları Genel Müdürlüğünden ayrılan, ardından aralık 2020’de İBB Kültür AŞ Genel Müdürlüğüne getirilen Murat Abbas’ın yeğeni olduğu bilgisine ulaşıldı.

Müze Gazhane çalışanlarının maaşını ise, işletmesini üstlenen İBB Kültür AŞ. Genel Müdürlüğü ödüyor.

KÜLTÜR AŞ. "KÜÇÜK ZORLU" OLDU

Aralık 2020’de İBB Kültür AŞ Genel Müdürü olarak atanan Murat Abbas ayrıca Zorlu’daki ekibinden üç kişiyi de Kültür AŞ.'de göreve başlattı.

Bu isimler; İBB Kültür AŞ Genel Müdür Yardımcısı Onur Aldı, İBB Kültür AŞ Finans Planlama Müdürü Onur Uysen ve İBB Kültür AŞ Etkinlik Programlama Şefi Kerem Turgut.

TEKNOLOJİ MÜDÜRLÜĞÜ AİLE ŞİRKETİ OLDU

Ayrıca, İBB Kültür AŞ. Teknoloji ve Yazılım Müdürlüğü’nde müdür ve şef görevlerini yürüten isimlerin ise ikiz kardeş oldukları öğrenildi. Bu isimler de İBB Kültür AŞ Teknoloji ve Yazılım Müdürü Erdinç Çolak ve İBB Kültür AŞ Teknoloji ve Yazılım Şefi Erdal Çolak!

Müze Gazhane'yi lise mezunu müdür yönetiyor! ile ilgili etiketler İBB Ekrem İmamoğlu lise gazhane
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.