Müzakerelerde altın fiyatları çakıldı! İşte Serbest Piyasada 29 Mart gram ve çeyrek altın fiyatı!

Ukrayna ile Rusya heyetlerinin İstanbul’da yaptığı görüşmenin olumlu detayları altın fiyatlarında düşüşe neden oldu. Salı akşam saatlerinde serbest piyasada gram altın 893 TL, çeyrek altın ise 1470 TL’den işlem gördü. İşte, Kapalıçarşı’da 29 Mart güncel altın fiyatları…

İstanbul’da Ukrayna ile Rusya heyetinin gerçekleştirdiği müzakerede olumlu adımların atılması piyasaları azda olsa rahatlattı. Sabah saatlerinde düşüşe geçen altın fiyatları öğleden sonrada değer kaybına devam etti.

Uzmanlar özellikle Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın küresel bazdaki fiyatlamalarda belirleyici olmaya devam edeceğinden söz ettiler.

29 Mart Salı akşamında serbest piyasada gram altın 893 TL, çeyrek altın 1470 TL, yarım altın 2943 TL, tam altın 5858 TL ve Cumhuriyet altını da 5999 TL’den işlem görüyor.

Müzakerelerde altın fiyatları çakıldı! İşte Serbest Piyasada 29 Mart gram ve çeyrek altın fiyatı!

İşte Kapalıçarşı’da 29 Mart Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 893 TL
Çeyrek altın: 1470 TL
Yarım altın: 2943 TL
Tam altın: 5858 TL
Cumhuriyet altını: 5999 TL

Müzakerelerde altın fiyatları çakıldı! İşte Serbest Piyasada 29 Mart gram ve çeyrek altın fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.