Muz provokatörleri tek tek yakalanmaya devam ediyor: 8 Suriyeli daha sınır dışı edilecek!

Sokak röportajında bir vatandaşın "Ben muz yiyemiyorum, Suriyeliler kilolarca muz alıyor" demesinin ardından sosyal medyada muz yedikleri görüntüleri paylaşan provokatörler tek tek yakalanmaya devam ediyor. Son olarak İzmir'de Suriye uyruklu 8 kişi gözaltına alındı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, bir sokak röportajında yer alan 'Ben muz yiyemiyorum, siz kilolarca muz alıyorsunuz' sözleri sonrası 8 Suriyelinin daha sosyal medyadan provokatif paylaşımda bulunduklarını belirledi.

ARALARINDA YAŞI KÜÇÜK OLAN DA VAR

Ekipler, 29 Ekim'de 1'i yaşı küçük olmak üzere 8 kişiyi yakaladı. Yaşı küçük şüpheli, Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.

 

SINIR DIŞI EDİLECEKLER

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından 'kamu düzeni ve güvenliğini tehdit eden yabancı şahıslar' kapsamında sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi.

Muz provokatörleri tek tek yakalanmaya devam ediyor: 8 Suriyeli daha sınır dışı edilecek! ile ilgili etiketler Suriye video muz provokasyon sınır dışı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.