Müyesser Yıldız kimdir? Oda TV Haber müdürü Müyesser Yıldız neden gözaltına alındı?

Müyesser Yıldız kimdir sorusu haftanın ilk gününden en çok merak edilen isimlerden oldu. Oda TV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız, İsmail Dükel'in ardından bu sabah gözaltına alındı. Evinde polis aramasının devam ettiği Müyesser Yıldız kimdir, kaç yaşındadır? Müyesser Yıldız niçin gözaltına alındı? Detaylar haberimizde...

Müyesser Yıldız kimdir sorusu arama motorlarında en çok aranan sorulardan biri oldu. Müyesser Yıldız, Oda Tv Ankara Haber müdürü iken bu sabah gözaltına alındı. Evinde polis aramasının devam ettiği Müyesser Yıldız, niçin gözaltına alındı? İşte cevabı...


MÜYESSER YILDIR KİMDİR?

Müyesser Yıldız, Türk gazeteci. Adıyaman Besni’de doğan Müyesser Yıldız, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Basın Yayın Yüksek Okulu’nda eğitim gördü. Bulvar gazetesi çıkınca orada gazeteciliğe başladı. Bulvar’ın kapatılmasının ardından mesleğine Tercüman’da devam etti. Semra Özal’ın da adının karıştığı bir olayla ilgili olarak yazınca dönemin Başbakanı Özal, Yıldız’ın işten atılmasına neden olur.

Sırasıyla Bulvar, Tercüman, Günaydın, Akşam gazetelerinde ve Nokta Dergisi’nde çalıştı.

Müyesser Yıldız Odatv’de yazılar yazmaktadır. Haziran 2012’de 16 ay tutuklu bulunmasına neden olan Odatv davasından tahliye oldu.

MÜYESSER YILDIZ NİÇİN GÖZALTINA ALINDI?

Müyesser Yıldız'ın Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı "Askeri casusluk" suçlamasıyla gözaltına alındığının öne sürüldüğü bildirildi.


TELE1 Ankara Temsilcisi, gazeteci İsmail Dükel gözaltına alındı

TELE1 Ankara Temsilcisi, gazeteci İsmail Dükel sabah saatlerinde gözaltına alındı. İsmail Dükel, TELE1’de hafta içi her sabah Kulis programını yapıyordu.

TELE1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel, sabah saatlerinde gözaltına alındı. Gözaltıyı TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, ‘Arkadaşımız, TELE 1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel bu sabah 07.30’da gözaltına alındı. Gözaltına alınma nedeni bilinmiyor. Savcılığın 4 gün gözaltı süresi vermiş. Savcılığa çağrılarak ifadesi alınabilecek bir gazetecinin böyle gözaltına alınması demokrasilerde olmaz, olmamalıdır’ sözleriyle duyurdu.

Müyesser Yıldız kimdir? Oda TV Haber müdürü Müyesser Yıldız neden gözaltına alındı? ile ilgili etiketler televizyon müyesser yıldız kimdir müyesser yıldız niçin gözaltına alındı Oda tv
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.