Müyap Başkanı Bülent Seyhan'dan ünlü şarkıcılara sert sözler!

Müyap Başkanı Bülent Seyhan, Yeni Çağrı'dan Hakan Kanburoğlu'na konuştu. Serdar, Reynmen, Hadise ve Ebru Polat'ın algı operasyonu yaptığını belirterek, "Sanatçılar menfaat uğruna boş olduklarını kanıtladılar.” dedi.

MÜYAP Başkanı Bülent Seyhan, Yeni Çağrı'dan Hakan Kanburoğlu'na pop müziğiyle ilgili düşüncelerini dile getirdi.

Seyhan, Reynmen gibi birkaç ismin algı operasyonu yaptığını belirterek “Keşke Ajdar’ı bu kadar benimseseydik. Gerçekten Ajdar’a haksızlık ettik. Ajdar, “Çikita Muz” diyerek daha güzel şarkı söylüyordu Ajdar’a haksızlık etmişiz. Ajdar zararsızdı ama sizler sektöre zarar verdiniz sektörün dengesini bozdunuz size destek veren boş sanatçılar menfaat uğruna boş olduklarını kanıtladılar.” diyerek Hadise ve Ebru Polat’ı da eleştirdi.

'SAHTE TIKLARI ARAŞTIRACAĞIZ

Reynmen gibi birçok isim YouTube’dan sahte dinlenme izlenme satın alıyorlar diyen Seyhan, “Sonra sahnelerinde hiçbir şey yapamıyorlar. Ses desen yok, şov desen yok. Tam bir hayal kırıklığı. MÜYAP olarak sahte dinlenme ve izlenme üzerinden algı operasyonu yapanları araştıracağız.” dedi.

Müyap Başkanı Bülent Seyhan'dan ünlü şarkıcılara sert sözler! ile ilgili etiketler Hadise YouTube Reynmen
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.