Müttefik filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Star TV 13 Ocak Çarşamba yayın akışında yer alan Müttefik filminin konusu ne merak ediliyor. Birçok başarılı oyuncunun yer aldığı ve hikayesi ile de bir o kadar sürükleyici olan Müttefik filminin konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir detaylar haberimizde.

13 Ocak Çarşamba günü Star TV'de yayınlanacak olan aksiyon filmi Müttefik konusu ve oyuncuları ile merak ediliyor. Müttefik 2016 yılında vizyona girdi ve başarı elde etti. Müttefik adlı aksiyon filminin orjinal ismi Allied'dir.  Başarılı oyuncuları ve hikayesi ile seyircileri ekranın başına kilitleyecek olan Müffetik filminin konusu nedir? Müttefik oyuncuları kimlerdir?

Müttefik Filminin Konusu Nedir?

Romantik savaş türü Müttefik filmi birbirine aşık olan iki apayrı insanı temel alıyor. İstihbarat subayı Max Vatan 1942 yılında Kuzey Afrika’da düşman hattında savaşmaktayken, Fransız direniş savaşçısı Marianne Beausejour ile tanışır.

Müttefik filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

İkili hemen birbirlerine aşık olurlar. Londra'da tekrar bir araya geldiklerinde ise aşkları savaşın büyük baskısına direnip direnememenin sınavını vermek zorunda kalacaktır. 

Müttefik Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Robert Zemeckis

Oyuncular: Brad Pitt, Marion Cotillard, Jared Harris

Tür:   Gerilim, Romantik, Tarihi

Yapım Yılı: 2 Aralık 2016 / 2s 5dk

Müttefik filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Müttefik filminin konusu nedir oyuncuları kimlerdir ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.