"Mutluysan insanlar seni kıskanabilir..."

Son dönemde yeni ilişkisiyle gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderiyle kendisini eleştirenlere cevap verdi.

Acun Ilıcalı ile boşanması, velayet davası, yeni sevgilisi ve paylaştığı pozlarla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, sonunda patladı.

Subaşı, Rahibe Teressa'nın "İnsanlar bencildir sen onları affet" sözüyle kendisini eleştirenlere tepki gösterdi.

"İNSANLAR GENELDE MANTIKSIZDIR AFFET"

İşte Şeyma Subaşı'nın paylaştığı sitem dolu söz: "İnsanlar genellikle mantıksız ve bencildirler. Yine de onları affet.. Kibarsan, insanlar seni art niyetle suçlayabilir. Yine de kibar ol. Dürüstsen, insanlar seni kandırabilir. Yine de dürüst ol. Mutluysan insanlar seni kıskanabilir. Yine de mutlu ol. Bugün yaptığın iyilik yarın unutulabilir. İyilik yap.

 "SONUNDA HER ŞEY SENİ VE ALLAH ARASINDA"

Dünyaya elinden gelenin en iyisini yap, ama asla yetmeyebilir. Yine de sen en iyisini yap. Anlayacağın, sonunda her şey sen ve Allah arasında. Zaten hiçbir zaman senin ve onlar arasında değildi..."

"Mutluysan insanlar seni kıskanabilir..."

SEVGİLİSİ BEĞENDİ

Şeyma Subaşı'nın paylaşımı ilk beğenenlerin arasında bir süredir birlikte olduğu Guido Senia'da bulunuyor.

"Mutluysan insanlar seni kıskanabilir..." ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.