Mutluluktan havalara uçtu! 3.5 aylık hamile olan Aslışah Alkoçlar'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında oğlu Cem'i kucağına alarak ilk kez anne olan Aslışah Alkoçlar'ın ikinci bebek sevinci yaşadığı ortaya çıkmıştı. Kaan Demirağ ile mutlu bir evliliği olan Aslıhan Alkoçlar 3.5 aylık hamile. Kaan Demirağ - Aslışah Alkoçlar çiftinin ikinci bebeklerinin cinsiyeti de belli oldu.

Yeşilçam güzeli Hülya Koçyiğit'in torunu, Ender-Gülşah Alkoçlar çiftinin 29 yaşındaki kızları Aslışah Alkoçlar, geçtiğimiz Şubat ayında HD Group'un veliahtı iş insanı Kaan Demirağ ile hayatını birleştirmişti. Alkoçlar, 38 yaşındaki Kaan Demirağ ile evlendikten kısa bir süre sonra annelik heyecanı yaşamıştı. 2021 yılının Şubat ayında nikah masasına oturan ikili, 26 Eylül'de de oğulları Cem'i kucaklarına almışlardı.

Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağ'dan kısa süre önce müjdeli haber geldi. Çiftin ikinci bebeklerini bekledikleri ortaya çıktı. 3.5 aylık hamile olan Aslışah Alkoçlar bebeğinin cinsiyetini de öğrendi. Konu ile ilgili köşesinde bir yazı kaleme alan Sabah Gazatesi yazarı Bülent cankurt, Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağ'ın ikinci bebeklerinin cinsiyetini açıkladı.

Mutluluktan havalara uçtu! 3.5 aylık hamile olan Aslışah Alkoçlar'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu

İşte Bülent Cankurt'un o yazısı...


Yeşilçam'ın usta oyuncularından Hülya Koçyiğit'in küçük torunu Aslışah Alkoçlar Demirağ ile ilgili sürpriz haberi, hafta başında tüm Türkiye benden öğrenmişti. Kaan Demirağ ile evli olan Aslışah Hanım'ın, geçen yıl 26 Eylül'de dünyaya getirdiği oğlu Cem daha bir yaşını doldurmadan yine hamile kaldığını duyurmuştum.


İKİNCİ ÇOCUKLARI KIZ OLACAK

Oğlunu doğurduktan dokuz ay sonra yine hamile kalan Aslışah Hanım'ın bebeğinin cinsiyetini de yine ilk benden öğrenin. Yaklaşık 3.5 aylık hamile olan Aslışah Hanım'ın da, ikinciye baba olacağı için mutluluktan ayakları yere basmayan Kaan Bey'in de bu kez gönlünden bir kız geçtiğini yazmıştım. Öğrendim ki, Allah gönüllerine göre vermiş. Demirağ çiftinin kızları olacakmış.

Mutluluktan havalara uçtu! 3.5 aylık hamile olan Aslışah Alkoçlar'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu - Resim : 2

Engin Altan Düzyatan ile mutlu bir evliliği olan büyük kızları Neslişah Alkoçlar Düzyatan'dan bir erkek bir de kız torunları olan Gülşah- Ender Alkoçlar çifti, böylece kız ve erkek torun sayısını eşitlemiş olacak. Umarım Aslışah Hanım, kızını sağlıkla dünyaya getirir.

 

 

Mutluluktan havalara uçtu! 3.5 aylık hamile olan Aslışah Alkoçlar'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu ile ilgili etiketler Aslışah Alkoçlar Kaan Demirağ Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.