Mutlulukları kısa sürdü... Mehmet Turgut ile Ada Sanlıman boşanıyor

2021 yılının eylül ayında evlenen fotoğrafçı Mehmet Turgut ile söz yazarı ve caz yorumcusu Ada Sanlıman’ın mutluluğu kısa sürdü. Sosyal medyada birbirini takip etmeyi bırakan çift, iddiaya göre evleri de ayırdı.

Fotoğrafçı Mehmet Turgut ile söz yazarı ve caz yorumcusu Ada Sanlıman, 5 yıllık ilişkilerini 2021 yılının eylül ayında nikAh masasına taşımışlardı. Akyaka’da 12 kişinin şahitliğinde evlenmişti. Mehmet Turgut'un şahitliğini Mustafa Alabora, Serdar Bilgili, Ömer Faruk Sorak, Alper Kul, Keremcem, Ufuk Ateş, Erdinç Togulga yaparken, Ada Sanlıman'ın şahitliğini ise Birce Akalay, Pelin Kaçar, Selma Merter ve Selin Ataman yapmıştı. Sanatçı çiftin mutluluğu kısa sürdü.

Mehmet Turgut ile Ada Sanlıman

Muğla Akyaka'da dünyaevine giren Mehmet Turgut ile Ada Sanlıman'dan üzücü haber geldi. Evliliklerinde yaşadıkları krizi aşamayan Mehmet Turgut ve Ada Sanlıman, geçtiğimiz günlerde evlerini ayırdı.

Mehmet Turgut ile Ada Sanlıman

BİRLİKTE ÇEKİLEN FOTOĞRAFLARINI DA SİLDİLER


Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Sosyal medyada takipleşmeyi de bırakan çift, mutlu günlerinden kalan tüm fotoğrafları sildi. Yakın çevreleri, ikilinin barışmasının zor olduğunu ve Boşanma konusunda kararlı olduklarını söylüyor.

Mutlulukları kısa sürdü... Mehmet Turgut ile Ada Sanlıman boşanıyor ile ilgili etiketler boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.