Mesut Özil'in ağabeyi Mutlu Özil kimdir?

Fenerbahçe’de Mesut Özil transferi bitti gibi. Mesut Özil’in ağabeyi Mutlu Özil sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı paylaşımında Fenerbahçe taraftarlarını iyice heyecanlandırdı. Peki, Mutlu Özil kimdir?

Fenerbahçe’nin gündeminde olan Alman asıllı Türk oyuncu Mesut Özil takımı Arsenal ile fesih konusunda şartlarda tamamen anlaşma sağladı. Sarı lacivertli taraftarlar bir an önce Mesut Özil transferinin tamamlanmasını dört gözle beklerken ağabey Mutlu Özil’den de Fenerbahçe’yi heyecanlandıracak bir paylaşım geldi.

Real Madrid’in ardından uzun yıllar boyunca Arsenal forması giyen Mesut Özil’in artık Fenerbahçe’de kendisine yeni bir kariyer sayfası açması beklenmekte.

MUTLU ÖZİL KİMDİR?

Ağabey Mutlu Özil, ailenin reisi konumunda. Baba Mustafa Özil'in aileden ayrılmasından sonra ailenin en büyük çocuğu konumunda olan Mutlu Özil, son kararların alınmasında en önemli etken maddelerden bir tanesi. Mesut Özil'in bağlı bulunduğu menajerlik şirketi Family&Football'un kurucu ortaklarından olan Mutlu Özil, hem Mesut'un kariyerinde hem de Özil ailesine ait önemli kararlarda rol oynayanlardan.

Mesut Özil'in ağabeyi Mutlu Özil kimdir?

Mesut'un menajeri Dr. Erkut Söğüt de Mesut'un kariyer planlamasında ve stratejik kararlarda Mutlu Özil ile istişare ederek planlamalar yapmakta. Mutlu Özil, hali hazırda anne Gülizar Özil ile kızkardeşlerinin yaşamları ile de yakından ilgilenmekte.

Mesut Özil'in ağabeyi Mutlu Özil kimdir? ile ilgili etiketler Mesut Özil Fenerbahçe Arsenal Transfer Mutlu Özil
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.