Müteahhite kanlı pusu

Uşak'ta müteahhit Yahya Alemdar (42), otomobiliyle seyir halindeyken bir grubun silalı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Alemdar kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, 19.00 sıralarında Eşme ilçesine bağlı Ahmetler köyü Hayribey mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre müteahhit Yahya Alemdar (42), Ahmetler köyünde bulunan taş ocağı şantiyesinden otomobili ile ayrıldıktan 150 metre sonra pusu kuran grubun silahlı saldırısına uğradı.

Alemdar, açılan yaylım ateşi sonucu vucununun çeşitli yerlerinden yaralandı. Silah sesleri üzerine olay yerine gelen şantiye çalışanları sağlık ve güvenlik ekiplerine haber verdi. Saldırıda ağır yaralanan Alemdar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Eşme Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan Alemdar, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Güvenlik güçleri, olay yerinden kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Müteahhite kanlı pusu ile ilgili etiketler Uşak cinayet silahlı saldırı pusu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.