Mutasyonlu koronavirüse yakalanan oyuncudan kötü haber!

Gizemli Köy filmlerinin çekimleri için gittiği Malatya’da mutasyonlu koronavirüse yakalanan ve geçtiğimiz günlerde de durumu iyice ağırlaştıktan sonra entübe edilen usta oyuncu Toygun Ateş’in tedavi gördüğü hastanede 66 yaşında hayatını kaybettiği belirtildi.

Rol alacağı Gizemli Köy filminin çekimi için Malatya’da bulunan ve bir süre önce koronavirüse yakalanan usta oyuncu Toygun Ateş, durumu ağırlaşınca İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde yoğun bakım ünitesine kaldırılmıştı. Geçtiğimiz günlerde de entübe edilen Ateş’in durumu aniden yoğunlaşmıştı.

Durumu gittikçe kötüleşen ve çoklu organ yetmezliği yaşayan oyuncu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Oyuncunun eşi Victoria Kırgız, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Toygun Ateş’in mutasyonlu koronavirüse yakalandığını ve böbreklerinin de iflas ettiğini gem solunum hem de diyalize bağlı olarak son günlerini böyle geçirdiğini söylemişti.

Mutasyonlu koronavirüse yakalanan oyuncudan kötü haber!

Toygun Ateş kimdir?

2 Haziran 1954 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Toygun Ateş, İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Çok sayıda tiyatro oyununda oynayan Ateş, sinema oyunculuğuna 1976 yılında başladı. O yıldan itibaren 100'den fazla sinema ve dizi filminde oynadı.

Seslendirme sanatçısı olarak hem seslendirme yönetmenliği hem çeşitli yapımlar için seslendirmeler yaptı. Sinema yönetmeni ve senaryo yazarı da olan Toygun Ateş, yeni projelerde oyuncu, yönetmen, senarist olarak yer aldı. Ateş, Perihan Abla, Şeref Meselesi, Sevda Kuşun Kanadında, İçerde ve Ver Elini Aşk gibi birçok projede bulundu.

Mutasyonlu koronavirüse yakalanan oyuncudan kötü haber! ile ilgili etiketler Toygun Ateş mutasyonlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.