Müşteri seçtiği için ceza yiyen taksici polise kızdı: Bu yaptığınız haksızlık

Taksim'de sivil ekiplerinin denetimi sırasında müşteri seçtiği tespit edilen bir taksiciye 144 lira para cezası kesildi. Cezaya tepki gösteren taksici müşteri seçmediğini savunarak "Bu yaptığınız haksızlık" dedi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne Sivil Trafik Denetleme Ekiplerinin Taksim Meydanı’nda yaptıkları denetimler sırasında bir taksiciye müşteri seçmesi dolayısıyla 144 TL para cezası kesilince öfkeli sürücü polise "bu yaptığınız haksızlık" diyerek tepki gösterdi.

Müşteri seçtiği için ceza yiyen taksici polise kızdı: Bu yaptığınız haksızlık

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Sivil Trafik Denetleme ekipleri Taksim Meydanı’nda kurdukları kontrol noktasında taksilere yönelik denetim gerçekleştirdi. Taksiler tek tek durdurularak belge ve evrakları kontrol edildi. Yapılan denetimler kapsamında bir taksi sürücüsünün müşteri seçtiği anlaşılınca sürücüye 144 TL para cezası kesildi.

Müşteri seçtiği için ceza yiyen taksici polise kızdı: Bu yaptığınız haksızlık - Resim : 2

BU HAKSIZLIK

Kesilen para cezasına isyan eden taksi sürücüsü ise arabaya binen müşterisinin turist olduğunu bilmeden aldığını ve müşteri seçmediğini söyleyerek polise "bu yaptığınız haksızlık" diyerek tepki gösterdi. Cezanın tebliğ edilmesinin ardından aracına binen sürücü kontrol noktasından uzaklaştı.

Müşteri seçtiği için ceza yiyen taksici polise kızdı: Bu yaptığınız haksızlık ile ilgili etiketler İstanbul Taksici polis Ceza denetim tepki
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.