Müstehcen görüntüler Aslı Bekiroğlu'na mı ait?

Oyuncu Aslı Bekiroğlu'nun müstehcen fotoğrafları ve videolarının internete sızdığı iddiası, bugün sosyal medyanın en çok konuştuğu konular arasına girdi. Bekiroğlu, konuyla ilgili açıklama yapmazken, Instagram hesabını yorumlara kapattı.

Jet Sosyete isimli dizide ‘Melike’ karakterine hayat veren oyuncu Aslı Bekiroğlu ve sevgilisinin müstehcen fotoğrafları ve videoları sosyal medyaya sızdırıldı. Paylaşılan fotoğraflarda Bekiroğlu ve sevgilisinin bir çok çıplak görüntüsü bulunduğu iddia edildi.

HESABI MI HACKLENDİ?

İddiaya göre, yatak odasında, tuvalette çekilmiş görüntüler ile bir çok çıplak fotoğraf ve videoların da bulunduğu konuşuluyor. Çıkan bu iddiaların ardından Aslı Bekiroğlu’nun nasıl bir açıklamaya yapacağı ise merak konusu oldu. Ünlü oyuncunun iPhone’da kullanılan iCloud hesabının hacklendiği de konuşulan diğer iddialar arasında yer alıyor.

Müstehcen görüntüler Aslı Bekiroğlu'na mı ait?

ASLI BEKİROĞLU’NUN ROL ALDIĞI YAPIMLAR HANGİLERİ?

2019 – Benim Tatlı Yalanım (Suna Doğan) (TV Dizisi)
2018 – Jet Sosyete (Melike) (TV Dizisi)
2017 – Yol Arkadaşım (Sinema Filmi)
2016 – İkimizin Yerine (Ceylan) (Sinema Filmi)
2016 – Gülümse Yeter (Yasemin) (TV Dizisi)
2015 – Adı Mutluluk (Sera) (TV Dizisi)

Müstehcen görüntüler Aslı Bekiroğlu'na mı ait? ile ilgili etiketler Instagram Aslı Bekiroğlu Sosyal Medya ifşa
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.