Mustafa ve Emina Sandal'dan boşanma iddialarına yanıt!

14 yıldır birlikte olan Mustafa-Emina Sandal çifti, ‘Ayrılacaklar’ haberlerini kesin bir dille yalanlayarak, mutlu olduklarını söyledi.

Son zamanlarda ayrılık haberleriyle gündeme gelen Mustafa ve Emina Sandal, Akmerkez’de objektiflere takıldı. Göz önünde bir çift olmadıklarını söyleyen Mustafa Sandal, “14 yıllık birlikteliğimizde neler gördük neler, sıkıntı yapmadık. Hiç kavga etmedik dersek yalan olur ama şu an o dönemlerden değil, mutluyuz” dedi. İkili, evliliklerinin ilk gününden beri alyans takmadıklarını da sözlerine ekledi.

bosanma-yok-10118936

Mustafa Sandal’ın çocuklarıyla zaman geçiren iyi bir baba olduğunu söyleyen Emina Sandal, “Mustafa benim gönlümü böyle çalıyor. Ben de iyi bir eş ve anneyim. Türkiye’de hiçbir zaman kariyer yapmak adına, aileme zarar vermek istemedim” şeklinde konuştu. Eşiyle mayolu fotoğrafları yüzünden kavga ettikleri konuşulan şarkıcı, “Kesinlikle yalan. Emina’yı nerede, ne zaman kıskanacağımı tahlil edecek bir kafadayım” açıklamasını yaptı.

Mustafa ve Emina Sandal'dan boşanma iddialarına yanıt! ile ilgili etiketler Mustafa Sandal boşanma Kavga emina sandal ayrılık kışkançlık
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.