Mustafa Üstündağ'ın sevgilisi Yağmur Koçak çıktı

Bodrum'da düzenlenen ralli ödül töreni sonrası araçların bulunduğu otoparka gelen oyuncu Mustafa Üstündağ ve yanındaki 4 kişi, tartıştıkları ralli komite üyelerini darp etti. Üstündağ ve yanındaki kişiler gözaltına alındı. Üstündağ’ın kavgadan sonraki görüntüleri olay oldu.

Bodrum'da silahlı kavgaya karışan 44 yaşındaki oyuncu Mustafa Üstündağ’ın olaydan sonraki görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Oyuncunun kucağındaki sevgilisi tanıdık çıktı.


ÜSTÜNDAĞ'IN SEVGİLİSİ YAĞMUR KOÇAK ÇIKTI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, TOSFED Rallisi Kupa törenine oyuncu Mustafa Üstündağ'ın da karıştığı silahlı kavga damga vurdu. Üstündağ'a eşlik eden kız arkadaşının kimliği belli oldu. Snob Magazin'de yer alan habere göre; Kavga sonrası oyuncu Mustafa Üstündağ'ın araç içerisinde kucağında oturan kız arkadaşının bir dönem Kısmetse Olur yarışmasına katılan şarkıcı Yağmur Koçak olduğu ortaya çıktı.

Mustafa Üstündağ'ın sevgilisi Yağmur Koçak çıktı

Mustafa Üstündağ'ın sevgilisi Yağmur Koçak çıktı - Resim : 2

Mustafa Üstündağ'ın sevgilisi Yağmur Koçak çıktı ile ilgili etiketler Muğla Bodrum Mustafa Üstündağ Yağmur Koçak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.