Mustafa Topaloğlu'nun eşi Derya Topaloğlu'nun son sağlık durumu nasıl?

Mustafa Toğaloğlu'nun dini nikahla evli olduğu kendisinden 25 yaş küçük eşi ve iki çocuğunun annesi Derya Topaloğlu'nu çıyan sokmuştu. Zehirlenen ve ölümden dönen Derya Topaloğlu hastanede tedavi altına alınmıştı. Derya Topaloğlu'ndan sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi.

'Uzaylı Mustafa' lakabıyla tanınan 65 yaşındaki şarkıcı Mustafa Toğaloğlu'nun çocukları Irmak ve Hilmi Uzay'ın annesi Derya Topaloğlu'nu karnından çıyan sokmuş, zehirlenen Derya Topaloğlu apat topar hastaneye kaldırılmıştı.


Ölümden dönen ve hastanede tedavisine devam edilen Derya Topaloğlu'nun son sağlık durumu merak konusu olmuştu. Geçirdiği talihsiz olay sonrası Derya Topaloğlu'ndan ilk açıklama geldi.

Mustafa Topaloğlu'nun eşi Derya Topaloğlu'nun son sağlık durumu nasıl?

SAĞLIK DURUMU NASIL?


Mustafa Topaloğlu'nun 23 yıllık eşi ve 2 çocuğunun annesi Derya Topaloğlu, Instagram hesabından sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada ''Çok şükür atlattım, iyiyim'' dedi.

Mustafa Topaloğlu'nun eşi Derya Topaloğlu'nun son sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler mustafa topaloğlu derya topaloğlu çıyan sağlık durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.