Mustafa Topaloğlu'nun eşi Derya Topaloğlu'ndan kötü haber! Tedavi altına alındı

'Uzaylı Mustafa' lakabıyla tanınan 65 yaşındaki şarkıcı Mustafa Toğaloğlu'nun dini nikahla evli olduğu kendisinden 25 yaş küçük eşi ve iki çocuğunun annesi Derya Topaloğlu hastanelik oldu. Derya Topaloğlu'nu çıyan soktu.

Türkücü Mustafa Topaloğlu cephesinden endişelendiren haber geldi. Topaloğlu’nun eşi hastanelik oldu. Şarkıcı Mustafa Topaloğlu’nun imam nikahlı eşi ve iki çocuğunun annesi Derya Topaloğlu’nu karnından çıyan soktu.

Mustafa Topaloğlu'nun eşi Derya Topaloğlu'ndan kötü haber! Tedavi altına alındı

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Apar topar hastaneye kaldırılan Derya Topaloğlu'nun tedavi altına alındığı ve tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Mustafa Topaloğlu'nun eşi Derya Topaloğlu'ndan kötü haber! Tedavi altına alındı - Resim : 2

DERYA TOPALOĞLU HAKKINDA

Mustafa Topaloğlu kendisinden 25 yaş küçük Derya Topaloğlu ile dini nikahı kıymıştı. Çiftin bu evlilikten Irmak adında bir kızı, Hilmi Uzay adında bir oğlu bulunuyor.

Çift daha önce şiddet haberleriyle gündeme gelmişti. Mustafa Topaloğlu, Derya Topaloğlu'na şiddet uyguladığı iddiası ile 2017 yılında gündeme bomba gibi düşmüştü.

Derya Topalığlu şiddet gördüğünü iddia etmiş, kanlar içindeki yüzünün fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşmıştı. İki çocuğunun babası Mustafa Topaloğlu'ndan dayak yediğini söyleyen Derya Topaloğlu, "Oturduğum sitenin kafeteryasında, arkadaşlarımla bir masada otururken sorgusuz sualsiz yanıma gelip gözüme yumruk attı" demişti. 'Uzaylı' lakaplı türkücü ise yaşananların bir kaza olduğunu savunmuştu.

Mustafa Topaloğlu'nun eşi Derya Topaloğlu'ndan kötü haber! Tedavi altına alındı ile ilgili etiketler Derya Topaloğu mustafa topaloğlu Uzaylı Mustafa
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.