Mustafa Topaloğlu yeniden hastaneye kaldırıldı!

İki hafta önce Demet Akalın ile Alişan’ın sunduğu ‘Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ programına katılan Mustafa Topaloğlu, program sonrası aniden fenalaşmıştı. Ardından hastaneye kaldırılan ve sağlık durumu kontrol altına alınarak taburcu edilen Topaloğlu'nun yeniden hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Topaloğlu'nun eşinin yaptığı paylaşıma göre, ünlü şarkıcı geçirdiği kalp krizinin ardından hastanede zatürreye yakalandı. Topaloğlu'nun durumunun iyi olduğu kaydedildi.

Snob Magazin'in haberine göre; İki hafta önce önce Demet Akalın ile Alişan’ın sunduğu ‘Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ programına katılan şarkıcı, program sonrası aniden fenalaşmıştı.

Mustafa Topaloğlu yeniden hastaneye kaldırıldı!

Üç gün boyunca Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören şarkıcı, hastaneden taburcu olup evinin yolunu tutmuştu.

Bugün yeni bir gelişme yaşandı. Mustafa Topaloğlu'nun yeniden hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Mustafa Topaloğlu yeniden hastaneye kaldırıldı! - Resim : 2

Hastaneden yapılan açıklamaya göre sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Topaloğlu'nun, kontrol amaçlı hastanede tutulduğu ve bilincinin açık olduğu ifade edildi.

Derya Topaloğlu, eşinin sağlık durumu hakkında şu açıklamayı yaptı: Kalp krizi tedavisi sonrası taburcu edildik ama hastanede poliklinikler arasında gidip gelirken ve ameliyathanede Mustafa soğuk aldı. O yüzden zatürre başlangıcı yaşamış. Ağır bir zatürreden döndük. Şu an 8 gündür tedavi gördüğümüz hastaneden ayrılıp eve gidiyoruz. Mustafa çok iyi.”

 

Mustafa Topaloğlu yeniden hastaneye kaldırıldı! ile ilgili etiketler Kalp Krizi Hastane mustafa topaloğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.