Mustafa Topaloğlu, Yavuz Yılmaz'ın cenazesinde böyle görüntülendi!

Türkücü Mustafa Topaloğlu, eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın intihar eden oğlu Yavuz Yılmaz'ın cenazesinde görüntülendi. Topaloğlu yeni tarzıyla tüm bakışları üzerinde topladı.

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz, İstanbul, Üsküdar'da öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

SANAT CAMİASI DA CENAZEDEYDİ

Devletin zirvesi Mesut Yılmaz'ı bu acı gününde yalnız bırakmazken, sanat camiasından birçok isim de genç yaşta yaşamını yitiren Yavuz Yılmaz'ı son yolculuğuna uğurlamak için cenazeye akın etti.

Bu isimlerden biri de 'Uzaylı Türkücü' lakaplı türkücü Mustafa Topaloğlu'ydu. Yeni imajı ve ilginç kıyafeti ile tüm bakışları üzerinde toplayan Topaloğlu'nun üzgün hali dikkatlerden kaçmadı.

mustafa-topaloglu-mesut-yilmaz-in-oglunun-10361047_7607_m

Mustafa Topaloğlu, Yavuz Yılmaz'ın cenazesinde böyle görüntülendi! ile ilgili etiketler Mesut Yılmaz cenaze yavuz yılmaz mustafa topaloğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.