Mustafa Topaloğlu, Demet Akalın'a ateş püskürdü: 'Bir insan bu kadar mı şuursuz olur!'

Aleyna Tilki ile Demet Akalın arasındaki 'dünya starı' geriliminde adı geçen Mustafa Topaloğlu konu ile ilgili açıklama yaptı. Mustafa Topaloğlu, Aleyna Tilki'ye ''Tek rakibin Mustafa Topaloğlu'' diyen Demet Akalın'a sert çıktı. Topaloğlu, Akalın için "Bir insan bu kadar mı saygısız ve şuursuz olur ya? Sen beni ağzına alacak kadar gerçek bir sanatçı mısın? Nerede yaşadığını bilmeyen aptal. Aklı sıra beni aşağılamaya çalışıyor, boş konuşuyor." ifadelerini kullandı.

'Kulüp' isimli şarkısıyla Trabzonspor kutlamalarına damga vuran Demet Akalın ile genç meslektaşı Aleyna Tilki arasında 'dünya starı' gerilimi yaşanmıştı. Süper Lig'in 2021-2022 sezonu şampiyonu olan Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamasında Demet Akalın'ın seslendirdiği 'Kulüp' şarkısı çalmış ve FIFA resmi Twitter hesabından Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamasındaki görsel şöleni, "38 yıl sonra ilk şampiyonluğunuzu kazandığınızda..." ifadesiyle paylaşmıştı. Demet Akalın, FIFA'nın paylaşımı karşısında “Hahhaha adamlar beni dünya starı yapıcak şaka mısın😅 Aleyna duymasın hayal kuruyor ama ben oturduğum yerden Fifadayım😂😂neymiş önemli olan don değil şarkıymış🏅🏆” diyerek Aleyna Tilki'ye göndermede bulunmuştu.

Aleyna Tilki, Demet Akalın'ın sözlerine şöyle karşılık vermişti: "Dünya starlığını şampiyonlukta şarkı çalması zannedenler Spotify Global'in sayfasından ilk İngilizce röportajımı izleyebilirler. Bunu yapan ilk Türk olduğum için çok mutluyum beni destekleyenlere teşekkür ederim. Desteklemeyenlere de saygım sonsuz ama artık sevgim yok"

Demet Akalın, Aleyna Tilki'ye karşılık vererek "Senin tek rakibin Mustafa Topaloğlu" demişti. Demet Akalın'ın bu sözleri Mustafa Topaloğlu'nu kızdırdı.
Mustafa Topaloğlu, Demet Akalın'a ateş püskürdü: 'Bir insan bu kadar mı şuursuz olur!'


MUSTAFA TOPALOĞLU, DEMET AKALIN'A SERT ÇIKTI

Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e konuşan Mustafa Topaloğlu, Demet Akalın'a şu sözlerle tepki gösterdi: "Bir insan bu kadar mı saygısız ve şuursuz olur ya? Sen beni ağzına alacak kadar gerçek bir sanatçı mısın? Nerede yaşadığını bilmeyen aptal. Aklı sıra beni aşağılamaya çalışıyor, boş konuşuyor."

''UZAYLI OLMAK KÖTÜ BİR ŞEY Mİ?''

2. Sayfa programına özel röportaj veren Mustafa Topaloğlu son olarak şunları söyledi: "Demet çok yakın gördüğüm bir insan. Yanımıza gelir giderdi. Beni örnek vermesi şaşkınlık yarattı. Beni neden Aleyna'ya örnek gösterdi? Uzaylı olmak kötü bir şey mi? Mütevazi olmak kötü bir şey mi? Ben ne kadar mütevazı bir insanım. 'Oy Oy Eminem' şarkım Avrupa'da Balkanlar'da hala bilinir. Sanatçılar saygıyı bırakırlarsa topluma kötü örnek olurlar. Niye beni örnek verdi? Ben de o zaman diyorum ki. Dünya uzayın içinde değil mi? Eşi Okan Kurt beni aradı, özür diledi. Gazeteye verdiğim röportajı gördü çekemedi sözlerimi."

 

 

Mustafa Topaloğlu, Demet Akalın'a ateş püskürdü: 'Bir insan bu kadar mı şuursuz olur!' ile ilgili etiketler Demet Akalın Aleyna Tilki Trabzonspor Sosyal Medya mustafa topaloğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.