Mustafa Şentop: Henüz Meclis'e gelen fezleke yok

Meclis Başkanı Mustafa Şentop Gara'ya giden HDP'li vekil tartışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Şentop, "Meclis'e şu ana kadar ulaşan bir fezleke yok. Meclis'e geldiğinde gereken yapılacak" dedi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop Gara'ya giden HDP'li vekil ve diğer isimlerle ilgili fezleke konusunda "Meclise şu ana kadar ulaşan bir fezleke yok. Meclis'e geldiğinde gereken yapılacak" dedi.

Şentop'un açıklamaları şöyle:

"Fezlekelerle ilgili haber çıktı ama henüz Meclis'e ulaşan bir fezleke yok. Savcılık tarafından hazırlandıktan sonra Adalet Bakanlığı'na gönderiliyor. Meclis'te başka fezlekeler de var. Başkanlığımıza gelince karma komisyona havale ediyoruz. Değerlendirmeyi karma komisyon yapacaktır. Daha önce 2016'da dokunulmazlık kaldırma yoluna gidilmişti."

NE OLMUŞTU?

HDP'li 9 milletvekili hakkında Kobani olaylarıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan fezlekelerin TBMM'ye sunulmak üzere, Adalet Bakanlığı'na gönderildiği belirtilmişti.

Mustafa Şentop: Henüz Meclis'e gelen fezleke yok ile ilgili etiketler HDP TBMM Mustafa Şentop Gara fezleke Meclis Başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.