Mustafa Sarıgül'ün son videosuna anlam verilemedi

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, TikTok hesabını en aktif kullanan siyasiler arasında. Sarıgül çektiği videoları sık sık hesabından paylaşırken, yaptığı son paylaşıma kimse anlam veremedi.

Türkiye Değişim Partisi Lideri Mustafa Sarıgül Z kuşağının oylarını almak için değişik yöntemlere başvuruyor.

Bunun için bir TikTok hesabı açan ve yayınladığı videolarla sık sık gündeme gelen Sarıgül, iktidar olmak için çıktığı yolda bir TikTok fenomenine dönüştü.

KİMSE NE YAPTIĞINI ANLAYAMADI

Son olarak araç içinde seyir halinde olduğu sırada çekilen bir videosunu hesabından paylaşan Sarıgül'ün hareketlerine kimse anlam veremedi.

Aracın camını açan ve havaya dokunduktan sonra ellerini ovuşturan Sarıgül, daha sonra araç kapısına vurdu. Sarıgül videonun sonunda ise gülümseyerek poz verdi.

Mustafa Sarıgül'ün son videosuna anlam verilemedi

Mustafa Sarıgül'ün son videosuna anlam verilemedi ile ilgili etiketler Mustafa Sarıgül video TikTok Türkiye Değişim Partisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.