Mustafa Sarıgül'ün il başkanını azarladığı anlar kamerada!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, çalışmalarından memnun olmadığı Giresun İl Başkanı Selim Çilesiz'i azarladı. "Gece 2'de araştırma yaptırıyorum yok bir şey. Allah'ım çalışana, ter akıtana verir. Çalışmadan bir yere gelmek yok" ifadelerini kullanan Sarıgül'ün Çilesiz'i azarladığı anlar ise sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, sosyal medya platformu TikTok'tan paylaşılan bir video gündem oldu.

"KARDEŞİM BEN BAŞARILI OLMANIZI İSTİYORUM"

Mustafa Sarıgül, Giresun'da afişlerinin yeteri kadar dağıtılmadığını belirterek partisinin İl Başkanı'nı azarladı. Sarıgül, "Kardeşim ben başarılı olmanızı istiyorum kusura bakmayın. Yani İl Başkanlığı'ndan sonra senin milletvekili olmanı istiyorum, bakan olmanı istiyorum. Ben bakıyorum ediyorum Giresun'da kaç tane afiş dağıtıldığına" dedi.

"GECE 2'DE ARAŞTIRMA YAPTIRDIM"

Sözlerine devam eden Sarıgül, "Gece 2'de araştırma yaptırıyorum yok bir şey. Allah'ım çalışana, ter akıtana verir. Çalışmadan bir yere gelmek yok" ifadelerini kullandı.

"O GECE UYUMADIM SAYIN GENEL BAŞKANIM"

Bu sırada TDP Giresun İl Başkanı'nın ise "O gece uyumadım sayın genel başkanım" diyerek kendisini savunmaya çalıştığı görüldü. Ancak Sarıgül'ün il başkanının bu savunması kabul etmediği ve daha da sinirlendiği görüldü.

"DAHA YÜKSEK SESLE SÖYLE KARDEŞİM"

"Bundan sonra sizin söylediğinizden daha çok çalışacağım" diyen il başkanına bir kez daha sitem eden Sarıgül, "Bunu söylerken bile daha çok çalışacağına inanmıyorum. Daha yüksek sesle söyle kardeşim" sözlerini kullandı.

Mustafa Sarıgül'ün il başkanını azarladığı anlar kamerada! ile ilgili etiketler Mustafa Sarıgül TikTok Türkiye Değişim Partisi Selim Çilesiz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.