Mustafa Sarıgül siyaset sahnesine geri dönüyor!

2019 yılında yapılacak seçimleri işaret eden Sarıgül, görülmek istendiği yerde olmak için çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Mustafa Sarıgül, Beyaz TV canlı yayınına telefonla bağlanarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ya da Şişli Belediye Başkanlığı için aday olacağı konuşulan Sarıgül, bu iddialara cevap verdi.

sarAgul2

"BENİ NEREDE GÖRMEK İSTİYORLARSA..."

Çalışmalara devam ettiğinin altını çizen Mustafa Sarıgül, yurttaşların kendisini nerede görmek istiyorsa onun çalışmalarını yaptığını ifade ederek dönüş için ilk sinyali verdi.

Sarıgül, şöyle konuştu: "Ben çalışmalarıma devam ediyorum. Allah'ımın bana verdiği gücü hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden bütün yurttaşlarımla buluşuyorum. Ben yaptığım çalışmaları bir yere gelmek için yapmıyorum. Yurttaşlarımın takdiri, gelecekte yurttaşlarım beni nerede görmek isterlerse onun çalışmalarını yapıyoruz."
Mustafa Sarıgül belediye başkanlığına hazırlanıyor

Mustafa Sarıgül siyaset sahnesine geri dönüyor! ile ilgili etiketler Mustafa Sarıgül Şişli
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.