'Kadir abinin yaptığı hizmetler hep konuşulacak'

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, vefat eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Kadir Topbaş'ın cenaze törenine katıldı. Bir dönem rakibi olan Topbaş ile ilgili SuperHaber'e konuşan Sarıgül, "Bugün İstanbul, çok değerli bir büyüğünü yolcu ediyor. Fakat Kadir abinin yaptığı hizmetler hep konuşulacak." dedi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Kadir Topbaş'ın Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Tören öncesi SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel'e konuşan Sarıgül, "Beyoğlu Belediye Başkanıydı çok yakınlığımız oldu, büyük şehir başkanı oldu çok yakınlığımız oldu. Sonra rakip olduk… Rakip olduğumuz zaman da, bir kalitesi ve zerafeti vardı… " dedi.

'Kadir abinin yaptığı hizmetler hep konuşulacak'

"O BENİM RAKİBİMDİ, HASMIM DEĞİLDİ"

Topbaş'a her zaman 'Kadir abi' diye hitap ettiğini söyleyen Sarıgül, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Böyle hitap ettiğim için bazı dostlar bana çok kızdılar ve beni çok eleştirdiler. “Niye ‘Kadir abi’ diyorsun?” diye. Ama o benim rakibimdi, hasmım değildi. Ben doğrusunu yaptım. Bugün yine, “Kadir abi” diyorum. Mekanı cennet olsun. İstanbul beyefendisiydi. Yeni bizim ona karşı ne de onun bize karşı negatif bir tutumu olmadı. Bugün İstanbul, çok değerli bir büyüğünü rahmete yolcu ediyor. Fakat Kadir abinin yaptığı hizmetler hep konuşulacak."

'Kadir abinin yaptığı hizmetler hep konuşulacak' - Resim : 2

'Kadir abinin yaptığı hizmetler hep konuşulacak' ile ilgili etiketler Mustafa Sarıgül cenaze kadir topbaş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.