Mustafa Sarıgül: Biden Türkiye'deki muhalefete para gönderiyor

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "ABD yönetimi Türkiye'deki muhalefete para gönderiyor" iddiasında bulunmuştu. Sarıgül bu iddiasıyla ilgili olarak "Para alan muhalefet partisi bunu açıklamazsa ben ifşa edeceğim" ifadesini kullandı.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, TVNET'te yayınlanan "Sert Sorular" programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

BİDEN YÖNETİMİNDEN PARA ALAN KİM?

Daha önce yaptığı bir açıklamada, "ABD, Türkiye'de hangi muhalefet partisine maddi destek verdiyse onu mutlaka ve mutlaka açıklamalıdır" ifadelerini kullanan Sarıgül, bu iddiasına ilişkin konuştu.

"AÇIKLANMASI LAZIM"

"ABD'nin başkanı hangi muhalefet partisine destek veriyorsa onu açıklaması lazım. TDP iktidarında ABD ülkemizin demokrasisine, topraklarına müdahale edemez" ifadelerini kullanan Sarıgül, "Bizim ABD'nin desteğine ihtiyacımız yok" dedi.

Tüm muhalefet partilerini töhmet altında bıraktığı hatırlatılan Sarıgül, "Açıklamazsa biz ifşa ederiz. Bunu her yerde söyleyeceğiz" diye konuştu.

Mustafa Sarıgül: Biden Türkiye'deki muhalefete para gönderiyor ile ilgili etiketler Mustafa Sarıgül ABD muhalefet Joe Biden
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.