Mustafa Sandal'ın yeni imajını görenler şoke oldu! Herkes şarkıcı Emrah zannetti

3 yıldır aşk yaşadığı kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Melis Sütşurup ile geçtiğimiz haftalarda nişanlanan ve nikah masasına oturmaya hazırlanan 52 yaşındaki şarkıcı Mustafa Sandal sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla sosyal medyanın gündemine oturdu. Son zamanlarda boş zamanlarını spor salonunda geçiren ve yaza fit girmeye hazırlanan Mustafa Sandal'ın son hali meslektaşı Emrah'a benzetildi.

İki çocuğunun annesi ve Sırp şarkıcı Emina Jahovic ile 2018 yılında 10 yıllık evliliğini sonlandıran şarkıcı Mustafa Sandal, boşandıktan sonra aşk yaşamaya başladığı sevgilisi Melis Sütşurup ile geçtiğimiz haftalarda nişanlanmıştı. İkinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanan Mustafa Sandal boş zamanlarının çoğunu spor yaparak geçiriyor.

Son olarak 2,3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından spor salonunda çekilen bir ayna selfiesini paylaşan Sandal fotoğrafına ''Gym Time⚡️ Durmak yok👊'' notunu düştü. Ünlü şarkıcının bu paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Mustafa Sandal'ın son halini takipçileri şarkıcı Emrah'a benzetti. Sandal'ın paylaşımına 'Emrah zannettim', 'Mustafa Sandal, Emrah'a dönüşmüş', 'Küçük Emrah', 'Mustafa abi bu kim?' şeklinde yorum yağdı. Kimileri Mustafa Sandal'ın kilo verdiğini iddia ederken kimi takipçileri ise fotoğrafa filtre uyguladını öne sürdü.

İşte Mustafa Sandal'ın çok konuşulan o fotoğraf karesi...

Mustafa Sandal'ın yeni imajını görenler şoke oldu! Herkes şarkıcı Emrah zannetti

Mustafa Sandal'ın yeni imajını görenler şoke oldu! Herkes şarkıcı Emrah zannetti ile ilgili etiketler Mustafa Sandal Emrah Sosyal Medya Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.