Mustafa Sandal'ın sevgilisinden yatak paylaşımı!

Şarkıcı Mustafa Sandal'ın Instagram fenomeni sevgilisi Melis Sütşurup, Sandal'a olan aşkını sosyal medya hesabından takipçilerine ilan etti.

Eski eşi Emina Jahovic ile olan ayrılığının ardından birçok kadınla anılan ünlü sanatçı Mustafa Sandal, geçtiğimiz günlerde Melis Sütşurup birlikteliğini ilk defa sosyal medyadaki hayranlarına duyurmuştu.

Ardından aşklarını dolu dizgin yaşayan ve bunu hayranları ile de paylaşan çiftten 14 şubat sevgililer gününe özel bir fotoğraf daha geldi.

 ÇOK ÖZEL PAYLAŞIM

Melis Sütşurup, Instagram hesabından paylaştığı yatakta çekilen fotoğrafı ile ilk sevgililer gününü kutladı.

Fotoğrafın altına kalp emojisi ile birlikte "Herkesin kalbinin layığı, sevdiği, sevildiği, yanında huzur bulduğuyla günü kutlu, aşkı sonsuz olsun" açıklamasını ve temennisini not düştü. Hayranlarından tam not alan paylaşıma beğeni yağdı.

 

Mustafa Sandal'ın sevgilisinden yatak paylaşımı! ile ilgili etiketler Mustafa Sandal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.