Mustafa Sandal'ın 8 yaşındaki oğlu Yavuz direksiyon başına geçti!

Sandal ailesi havaların ısınmasıyla birlikte tatile çıktı. Çift çocuklarıyla birlikte Göcek yakınlarına demirledikleri lüks yatta görüntülendi.

Emina Sandal yatın üst kısmında güneşlenirken, Mustafa Sandal yan teknede bir arkadaşıyla sohbet etti. Çiftin 8 yaşındaki oğlu Yaman ise kardeşi Yavuz ile oyun oynadıktan sonra babasına ait sürat motorunun direksiyonuna geçti. Mustafa Sandal, arkadaşının teknesinden oğlunu endişeli gözlerle izlerken, annesi ise kısa süren şaşkınlığın ardından bu anları cep telefonunun kamerasına kaydetti. Babasının verdiği talimatları uygulayan Yaman, tek başına bot üzerinde hız denemeleri yaptı.

tyAyuAty

YAŞI TUTMUYOR

Sürat motoru kullanmak için amatör denizci ehliyeti şart. Yasalara göre sadece 14-16 yaşındaki çocuklara velilerin muavakatı ile amatör denizci ehliyeti verilebilir ancak bu da sadece 7 beygir gücünde yani çok yavaş hareket eden botlar için geçerli.

Mustafa Sandal'ın 8 yaşındaki oğlu Yavuz direksiyon başına geçti! ile ilgili etiketler Mustafa Sandal tekne emina sandal yaman oğlu direksiyon
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.