Mustafa Sandal'dan nafaka hamlesi

Aylık 25 bin TL’lik nafakayı ödemediği için Emina Jahovic’le karşı karşıya gelen Mustafa Sandal’dan yeni hamle… Ekonomik krizde olduğunu söyleyen Sandal, 25 bin TL'lik nafakanın 10 bin TL'ye düşürülmesi talebinde bulunacak.

Emina Jahovic, 2018'de boşandığı Mustafa Sandal'a "Nafakamı ödemiyor" diyerek açtığı davayla gündem olmuştu. Sandal'ın aylık 25 bin TL'lik nafakayı uzun zamandır ödemediğini iddia eden Sırp şarkıcı, ünlü popçuyu iki oğluyla da ilgilenmemekle suçlamıştı.

Mustafa Sandal'dan nafaka hamlesi

Sandal'ın da bunun üzerine çocukların velayetini almak için dava açacağı iddia edilmişti. Ancak Mustafa Sandal, geri adım atıp davasından vazgeçti.

Takvim'de yer alan habere göre; Sandal, şimdi ise yeni bir davayla eşinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Pandemi nedeniyle bir yılı aşkın süredir çalışmadığını söyleyen Sandal, 25 bin TL'lik nafakanın 10 bin TL'ye düşürülmesi talebinde bulunacak. Emina Jahovic'in ise bu teklifi sıcak bakmayacağına kesin gözüyle bakılıyor.


SULAR DURULMAK BİLMİYOR

Geçtiğimiz günlerde Musti için "İyi bir baba" diyen Emina, bu yeni gelişmeyle yine öfkeleneceğe benziyor.

Mustafa Sandal'dan nafaka hamlesi - Resim : 2

Mustafa Sandal'dan nafaka hamlesi ile ilgili etiketler Mustafa Sandal Emina Jahovic nafaka
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.