Mustafa Sandal'dan Melis Sütşurup'a 'çirkin şeyler' yanıtı!

Mustafa Sandal ile 6 aylık ilişkilerini sonlandıran Melis Sütşurup, "Çirkin şeyler gördüğüm için ayrıldım" diye açıklama yapmıştı. Sandal, sosyal medya hesabından Sütşurup'un açıklamalarına cevap verdi.

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup, 6 aylık ilişkilerini geçtiğimiz haftalarda bitirmişti. Ayrılık sonrası röportaj veren Sandal, "Melis ile güzel vakit geçirdik" dedi. Bu açıklamaya sinirlenen Sütşurup ise 2. Sayfa'ya özel açıklama yaparak ayrılığa aldatmanın değil daha çirkin bir şeyin sebep olduğunu söyledi. Melis Sütşurup'un bu açıklamaları karşısından Mustafa Sandal, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"İYİ VAKİT GEÇİRDİK AMA ANLAŞAMADIK OLMADI"

Yazılı açıklama yapan Mustafa Sandal, şunları söyledi: "Her ilişki sonrası illa kavga etmek mi doğru olan? Elbette hayır! En azından benim tarzım değil. "İyi vakit geçirdik ama anlaşamadık olmadı" demek midir kötü olan? Evet kıymetli günlerdi, kaliteli zaman geçirdik ama maalesef olmadı ve ayrıldık. Bu kadar net. Benden bir kadın ve iyi bir anne için kötü cümleler söylememi beklemesin kimse…

"ÇİRKİN İMALAR"

Ve evet iki tane aslan gibi evladım var ve onlara "Size üvey kardeş getirmeyeceğim" diye söz verdiğim doğru. Hayat neler getirir bilemem ama sözümü tutmaya çalışacağım… Ayrılık sonrası sorulan bir soruya karşı tarafı incitmeden yanıt vermek isteyerek hata mı yaptım? Hayır bence hata yapmadım… Peki, kırmak istemeden iyi niyetle söylediğim cümlelerin karşılığı "çirkin imalarda bulunmak" mı olmalı? Bunun cevabını da güzel ve iyi kalpli insanların yorumuna bırakıyorum.

"BİZ BİRBİRİMİZİ TANIYORUZ O BANA YETER"

İyi niyetle başlayan ilişkilerin, şayet bitecekse (ki bunu kimse istemez) yine iyi niyetle ve güzel cümlelerle bitmesi dileklerimle… Biz 25 yıldır birbirimizi çok iyi tanıyoruz ya o bana yeter dostlar."

Mustafa Sandal'dan Melis Sütşurup'a 'çirkin şeyler' yanıtı! ile ilgili etiketler 2. Sayfa Mustafa Sandal Melis Sütşurup
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.